Sarıyer'de 'Polis Haftası' kutlandı

Sarıyer'de 'Polis Haftası' kutlandı
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle şehit yakınları ve gazilerle birlikte Sait Halim Paşa Yalısı’nda yemek verdi.

Çok sayıda polis memurunun katıldığı gecede bu yıl içerisinde emekli olan polis memurlarına ise plaket verildi. 

ASKER VE POLİSİMİZ ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYOR

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı gecede yaptığı açılış konuşmasında “Arkadaşlarımız hep bir serzenişte bulunuyorlardı polis haftasında bile çalışıyoruz bu haftayı kutlamıyoruz diye. Biz de meslektaşlarımızı kırmayalım istedik; bugün hep birlikte olalım istedik. Zor bir süreçten geçiyoruz. Asker ve polisimiz zor şartlar altında çalışıyor. Bu stres ve sıkıntıları bir nebze geride bırakma düşüncesiyle bir arada olalım istedik. Sanatçı kardeşlerimizde bize destek verdi bizi yalnız bırakmadılar. Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmadık asla unutmayacağız da. Nice güzel günlerde polis haftalarımızda tekrar bir arada olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

polis-ic1.jpg

EMEKTAR POLİSLERE PLAKET VERİLDİ

Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’nın konuşmasının ardından yine emniyet müdürlüğünün başarılı memurlarından Eda Yurtseven, bu yıl emekli olan polis memurları; Zafer Gürali, Ercan Özverdi, Serdar Eryılmaz, Atagül Özdemir, Hayrettin Aslan’ı plaket takdimi için sahneye davet etti. Emektar polis memurlarına plaketlerini ise İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü verdi.

Gecede Deha Bilimlier, Merve Özbey ve Şafak Sezer sahne aldı. Geceye katılan ünlü sanatçı Şafak Sezer polis memurları için şarkı söyledi.

polis-ic2.jpgpolis-ic3.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 7136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT