Sarıyer'de Nurettin Bay rüzgarı!

Sarıyer'de Nurettin Bay rüzgarı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstinye’de düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Kelkit Vadisi’nin sevilen ismi Nurettin Bay’a Sarıyerliler büyük ilgi gösterdi. Alanı dolduran binlerce kişi saatlerce halay çekti.
Ramazan’ın ilk gününde iftarını açan Sarıyerliler, İstinye Tersane Alanı’na akın etti. Lunapark ve çeşitli sosyal aktivitelerle vakit geçiren binlerce Sarıyerli Nurettin Bay’ın verdiği konserle türkü dolu bir gece yaşadı. Nurettin Bay’ın türküleriyle coşan binlerce kişi saatlerce halay çekti.

fotogaleri.jpg
 
Konseri, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Ali Düşmez, İsmail Bülbül, Mehmet Çakır ve Ahmet Kuzpınar da izledi.

Sarıyerde Nurettin Bay rüzgarı! galerisi resim 4

Nurettin Bay’ı performansından dolayı kutlayarak çiçek takdim eden AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir yaptığı kısa konuşmada, “İstanbul Büyükşehir Belediyemiz bu yıl Sarıyer’de çok güzel bir organizasyon düzenliyor. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle hep birlikte güzel vakit geçireceğiz. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a Sarıyer’e verdiği değerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sarıyerde Nurettin Bay rüzgarı! galerisi resim 6

Bu haber toplam 10578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT