Sarıyer’de mülkiyetin güvencesi olmaya devam ediyor

Sarıyer’de mülkiyetin güvencesi olmaya devam ediyor
Sarıyer Mahalleler Birliği tarafından hazırlanan taahhütname, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından imzalandı.

Sarıyer’de mülkiyet sorunu yaşayan vatandaşların kurmuş olduğu Sarıyer Mahalleler Birliği tarafından hazırlanan taahhütname, belediye başkan adayları tarafından imzalandı. Toplantıya katılan ve taahhütnameyi imzalayan CHP Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, “Hiç vatandaşı kandırmaya gerek yok. Her şey ortada. İnsanların temel sorununun mülkiyet problemi olduğunu çok net biliyoruz ve çözmek için gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

SARIYERLİLER MASLAKTA BİRARAYA GELDİ

Sarıyer’de yaşayan vatandaşların yıllardır yaşadıkları evlerinde yasal açıdan da hak sahibi olabilmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Sarıyer Mahalleler Birliği, Maslak Tim Show Center’da bir araya geldi. Sarıyer’de tüm çalışmalarını bir plana, katılımcılığa ve paylaşımcılığa dayandıran Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’te toplantıdaki yerini alarak taahhütnameyi imzaladı.

mahbir-ic2.jpg

“İNSANLARIN TEMEL SORUNUNUN MÜLKİYET PROBLEMİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Sonucun hak sahiplerinin lehine sonuçlanması gerektiğini söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Hiç vatandaşı kandırmaya gerek yok. Her şey ortada. İnsanların temel sorununun mülkiyet problemi olduğunu çok net biliyoruz. Bizim için asıl olan bir şey var. Sonuç ne olursa olsun, ne ifade ederseetsin, bu işin en doğru şekilde yani yıllardır buralarda yaşayan insanların lehine sonuçlanması lazım” şeklinde konuştu.

Şu anda inanılmaz bir kara propaganda yapılıyor diyen Başkan Genç, “Utanıyorum. İnsanların bu kadar kimliksiz, kişiliksiz, şahsiyetsizliğe soyunmaları insanı gerçekten irkiltiyor. Bunu anlamak mümkün değil. Ortada bir tane doğru var. Sarıyer Belediyesi 2009’da yoktu şu anda çok büyük bir belediye ve Türkiye’nin de en önemli belediyelerinden de biri oldu. Ve en önemlisini söyleyeyim halkı için mücadele eden bir belediye oldu” ifadelerini kullandı.

mahbir-ic1.jpg

Bu haber toplam 3300 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT