SARIYER’DE KONTROLDEN ÇIKAN BELEDİYE OTOBÜSÜ DUVARA ÇARPTI!

SARIYER’DE  KONTROLDEN ÇIKAN BELEDİYE OTOBÜSÜ DUVARA ÇARPTI!
Sabah saatlerinde Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan bir belediye otobüsü önce trafik ışıklarını parçaladı ardından karşı yola çıkarak duvara çarptı. Otobüsün içinde yolcu olmadığı için kaza ucuz atlatıldı.

Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde İstanbul Otobüs A.Ş.'ye ait halk otobüsü karşı şeride geçerek duvara çarptı. Edinilen bilgiye göre, İsmail Çiçek'in kullandığı 34 KD 8442  plakalı Otobüs A.Ş'ye bağlı otobüs, Darüşşafaka durağı Sarıyer istikametinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce trafik ışıklarına daha sonra da karşı yolun duvarına çarptı.

İçinde yolcu olmadığı öğrenilen otobüs, ağaçlara da çarptıktan sonra güçlükle durdu. Otobüs sürücüsü kendi imkânları ile araçtan çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve ambulans geldi. Hafif yaralanan sürücüye ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.

Kaza nedeniyle yola dubalar koyan polis ekipleri trafiği tek şeritten verdi. Sarıyer -Maslak yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. İşlerine geç kalan bazı vatandaşlar otobüslerden inerek yürümeyi tercih etti.

Kaza yapan şoför polise ilk ifadesinde "Hacıosman -Bahçeköy seferini yapmak için durağa gidiyordum. Birden karşı yola geçerek duvara çarptım. Araçta kimse yoktu" dedi.

o_2361.jpg

Bu haber toplam 2928 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT