Sarıyer’de kır düğünü yapabileceğiniz en güzel 5 mekân

Sarıyer’de kır düğünü yapabileceğiniz en güzel 5 mekân
Sarıyer kır düğünü mekanları ve fiyatlarını sizler için araştırdık.

Sarıyer’de kır düğünü mekânları ve kır düğünü fiyatları açısından tercih edilebilecek 5 kır düğünü mekânı


Günümüzde eğer bütçenizde uygunsa mekân olarak kır düğünü en güzel tercihlerden birisidir. Gençler kapalı alanın boğucu havasından ziyade açık havada doğa ile iç içe bir mekânda düğün yapmayı son zamanlarda daha sık tercih ediyor. Kır düğünü mekânları genellikle ormanın olduğu ilçelerde bulunuyor. İstanbul’daki kır düğünü mekânları için Sarıyer özel bir ilçe olarak öne çıkıyor. Sarıyer’de birçok kır düğünü mekânı var ancak özellikle tercih edilebilecek birkaç tane önerilebilir.

bahçeköy korupark istanbul

Bahçeköy Korupark İstanbul

Bahçeköy yolu üzerinde bulunan Korupark İstanbul kır düğünü için ideal bir mekân. Oldukça geniş bir alana sahip olan Korupark ulaşım ve konum açısından da uygun bir yer. Organizasyon açısından da oldukça başarılı bir yer. Geniş otoparkı ve yağmura karşı kapalı alan ve çadır alternatifleri de mevcut.

Bahçeköy Korupark İstanbul Adresi: Bahceköy Caddesi No: 71 Sarıyer / İST - Tel: 0212 929 0092

meyyali restaurant düğün

Meyyali Restaurant

Sarıyer Reşitpaşa’da Emniyet Müdürlüğü’nün tam karşısında bulunuyor. Konumu, hizmeti ve fiyatı ile kır düğünü için tercih edilebilecek bir mekân olabilir. Geniş bahçesi ve kapalı alanı mevcut olan Meyyali toplu organizasyonlar için de alternatif bir mekân.

Meyyali Restaurant Adresi: İstinye Yokuşu, Eski Şişli Emirgan Cad. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşısı No:3 İstinye - Tel: 0212 929 0257

secret garden düğün

Secret Garden

Yeniköy Kalender Üstü’nde bulunan Secret Garden kır düğünü için ideal bir mekân. Geniş alanı, kaliteli organizasyonu ve hizmeti açısından en çok tercih edilen ve önerilen kır düğünü mekânları arasında bulunuyor. Otoparkı ve yağmura karşı alternatif alanları da mevcut. Ulaşım açısından da şehre yakın bir yer. 

Secret Garden Adresi: Kalender Üstü Atadan Sk. No: 12 Yeniköy - Sarıyer

event garden düğün

Event Garden

Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde bulunuyor. Doğa ile iç içe bir mekan. Geniş alanı, hizmeti ve fiyatı ile en çok tercih edilen kır düğünü mekânları arasında yer alıyor. Olası bir durumda yağmura karşı kapalı alanı da mevcut.

Event Garden Adresi: Sarıyer Bahçeköy Cad. No: 37 Sarıyer / İST - Tel: 0212 929 0068

istinye urza düğün

İstinye Urza

Kır düğünleri için en iyi mekânlardan birisi de İstinye’deki Urza… Burada düğünün kusursuz olması için her şey sizden önce düşünülüyor. Manzara ve doğa her şey burada var.

İstinye Urza Adresi: Poligon Cad No:1 İstinye - Tel: 0212 929 0027

Yukarıda belirtilen 5 kır düğünü mekanı dışında birçok alternatif de bulunmaktadır. Dugunbuketi.com adresinden tüm düğün mekanlarına ulaşabilir ve fiyat teklifi alabilirsiniz. Düğün fiyatları, düğün mekanı fotoğrafları, videolar ve yorumlar için tıklayın.

Diğer liste içeriklerimize ulaşmak için lütfen tıklayın...

Bu haber toplam 33405 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum