Sarıyer'de ilköğretim öğrencisine taciz iddiası

Sarıyer'de ilköğretim öğrencisine taciz iddiası
Sarıyer’de 9 yaşındaki bir ilköğretim öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla bir öğretmen gözaltına alındı.  

İddialara göre, Sarıyer'de 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi annesine, öğretmeni tarafından taciz edildiğini söyleyince annesi, önce öğretmenin böyle bir şey yapacağına ihtimal vermeyerek kızının iddialarını dikkate almadı. Öğrencinin bugün de annesine ağlayarak durumu anlatması üzerine anne yanına çocuğun amcasını da alarak okula gitti. İstismar ettiği iddia edilen öğretmeni aradı. Öğretmeni bulamayan anne, durumu okul müdürüne söyledi. Okul müdürü böyle bir şey olamayacağını ifade etti. Ailenin olayda ısrar etmesi üzerine okula polis çağrıldı.

İstismara uğradığı iddia edilen çocuk, bir kadın öğretmeniyle birlikte Sarıyer Çocuk Büro Amirliği'ne getirildi. Polis ekipleri basın mensuplarının görüntü almasını engelledikten sonra çocuk ve yanındaki kadın öğretmen polis merkezine giriş yaptı.

İstismarla suçlanan öğretmenden şikâyetçi olan aile üyelerinin ifadesi alındıktan sonra öğrenci Çocuk İstismar Merkezi'ne götürüldü. Polis ekipleri istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmeni gözaltına aldı.

Bu haber toplam 9369 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT