Sarıyer'de iki belediyenin konser yarışı!

Sarıyer'de iki belediyenin konser yarışı!
19 Mayıs bugün Sarıyer’de iki ayrı konserle kutlanacak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Sarıyer Atatürk Anıtı alanında düzenlenen törenle devam etti.
 
Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasının 96.yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törenle başladı.
 
ic11.jpg
Törene Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer İlçe Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fırat Fehmi Işık,Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, CHP 2. Bölge Milletvekilli adayları Hülyan Güntaş ve Dr. Cengiz Alp, Türk Kadınlar Birliği Sarıyer Şube Başkanı Hülya Demir, MHP 2. Bölge Milletvekilli adayı Gülru Vardar,  meclis üyeleri, Sarıyer mahalle muhtarları ile çeşitli mülki-idari personel ve vatandaş katıldı. Tören çelenk bırakma işleminden sonra saygı duruşu ve istiklal marşının ardından son buldu.
 

İki belediyenin konser yarışı!

19 Mayıs bugün Sarıyer’de iki ayrı konserle kutlanacak. Sarıyer Merkez’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Yalın ve Öykü Gürman konseri saat 20.30’da başlayacak.
 
Sarıyer Belediyesi tarafından ise farklı bir organizasyon yapıldı. İstinye Tersane Alanı’nda Ozan Doğulu ve Gripin konseri düzenlenecek. Bu etkinlik ise 19.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 7946 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum