Sarıyer'de Final Four Coşkusu

Sarıyer'de Final Four Coşkusu
Fenerbahçe’nin, Olympiakos'u 80-64 yenerek şampiyon olduğu Eurolig'deki final maçını Sarıyer’de kurulan dev ekrandan izleyen binlerce kişi büyük bir heyecan yaşadı. 

Sarıyer Belediyesi, Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Fenerbahçe ile Yunanistan'ın Olympiakos takımı arasında oynanan final maçı için Sarıyer Merkez’de dev ekran kurdu. Maç keyfini dev ekranda yaşamak isteyen basketbol severler Sarıyer Meydanı’na akın etti.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de izlediği maçta Fenerbahçe formalarıyla gelerek meydanı dolduran binlerce taraftar büyük bir heyecan yaşadı. Maçın başlamasıyla birlikte heyecanlı bir şekilde maçı izleyen taraftarlar Fenerbahçe'nin aldığı sayıları birbirlerine sarılarak kutladı. Meşaleler yakarak ve takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar dev ekranda maç izleme fırsatı sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e de sevgi gösterisinde bulundu.

cosku-ic1.jpg

Binlerce kişi şampiyonluğu kutladı

Sarı - laciverliler'in Olimpiyakos'u yenerek şampiyon olması üzerine meydan büyük kutlamaya sahne oldu. Meşalelerden göz gözü görmez olurken, Fenerbahçe Marşı'nın ardından İzmir'in Dağları marşı söylendi. Meydandan uzun süre ayrılamayan taraftarlar daha sonra araç konvoyları oluşturdu.

Final maçının heyecanını yaşayan vatandaşlara ayrıca Sarıyer Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Bu haber toplam 7065 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT