Sarıyer'de düzenlenebilecek muhteşem 5 evlilik teklifi mekanı

Sarıyer'de düzenlenebilecek muhteşem 5 evlilik teklifi mekanı
Sarıyer, en güzel evlilik tekliflerinin tek adresi olarak görülmüş, her seferinde daha güzel birlikteliklerin başlangıç noktası sayılmıştır.

Türkiye başta olmak üzere İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Sarıyer, tarihi boyunca pek çok kez mutlu anlara ev sahipliği yapmıştır. Bazen bir çocuk haberi, bazen ilk aşkın sahibi bazen de mükemmel arkadaşlıkların başladığı yer olmuştur. Ama, esasında Sarıyer; konumu ve mekanları sebebi ile en güzel evlilik tekliflerinin tek adresi olarak görülmüş, her seferinde daha güzel tekliflerle daha güzel birlikteliklerin başlangıç noktası sayılmıştır.

Eğer sizde, aşık olduğunuz kadına unutamayacağı bir evlenme teklifi yapmak istiyorsanız; kesinlikle Sarıyer’I rotanız olarak belirleyin ve aşağıdaki önerilerimizi değerlendirmeye alın.

1- Seyir Terrace

seyir-terrace.png

Hem boğaz manzarası hem de canlı ışık ve mekan özelliği ile evlenme teklifinin kuşkusuz en doğru adresi “Seyir Terrace” dır. Hatta evlenme teklifinin sadece 10 dakikalık süreden ibaret olmaması ve nikah töreninin burada düzenlenebilmesi de mükmün. Özellikle yaz aylarında buranın muhteşemliğine ve göz doldurucu renklerine hayran olmamak elde değildir.

Adres: Kemalettin Cami Sokak No:5 Rumeli Hisarı/ Sarıyer

2- Belgrad Ormanı

bozuk-kadraj.jpg

İstanbul’da nefes alınacak sayılı yerlerden biri olan Belgrad Ormanı, Sarıyer’in en sevilen noktalarından biridir. Belgrad Ormanı’nda ayarlanan bir evlilik teklifinin de çok huzurlu ve anlamlı olacağı bir gerçektir. Gerek sürpriz bir evlilik teklifi, gerekse tüm ailenin, arkadaşların toplandığı ve herkesçe unutulmaz olan bir evlilik teklifini burada gerçekleştirebilmeniz mümkündür.

3- Atatürk Arboretumu

ataturk-arboretum.jpg

Kültürel miras anlamında en büyük değerlerimiz arasında yer alan “Atatürk Arboretumu” sonbahar aylarında en çok sevilen mekanlardandır. Doğal güzellik anlamında mükemmel bir yer olan Atatürk Arboretumu, Sarıyer’de yer alan eşsiz ferahlıkta olağanüstü bir yerdir. Burada gerçekleşecek evlilik tekliflerinin her zaman ayrı bir yeri olacaktır. Ayrıca, düğün fotoğraflarının burada çekilebilir olması nedeni ile de evlilik teklifi; unutulmaz ve sonsuza kadar saklanacak anılar arasında kalacaktır.

4- Marmaracık Koyu

taylan-yavas.jpg
Foto: Taylan Yavaş

Hem kır hem de sahil düğünü sevenler için en güzel, en samimi mekanlardan biri kesinlikle Sarıyer’e bağlı olan Marmaracık Koyu’dur. Evlenme teklifinin eşsiz güzellik ve mavilikte olan bir koyda gerçekleşmesi, daha sonra da evlenme teklifinin gerçekleştiği mekanda imzaların atılması, dansların edilmesi, bir ömür boyu mutluluk için sözler verilmesi Marmaracık Koyu dışında en güzel nerede gerçekleşebilir ki?

5- Aşiyan Baltalimanı Sahili

kopru-teklif.jpg

Sahil boyu mükemmel mekanlara sahip olan Baltalimanı, özellikle boğaza karşı yakınlığı ile eşsiz bir evlilik teklifi için yeterlidir. Örneğin, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne lazerlerle yazılan “Benimle Evlenir Misin?” yazısı ile tüm İstanbul’a aşkınızı itiraf etmek istemez misiniz? Cevabınız “Evet!” ise sizi Sarıyer’in en güzel sahillerinden biri olan Baltalimanı’na davet ediyoruz. Ayrıca, unutmayın; bu sahilde kutlama yapabileceğiniz pek çok güzel mekanda mevcut.

Kapak Foto: Nedim Maden

Diğer liste içeriklerimize ulaşmak için lütfen tıklayın...

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 17268 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum