'Sarıyer'de düşen bayrağı kaldıracağız'

'Sarıyer'de düşen bayrağı kaldıracağız'
AK Parti'de Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk başvuru kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik’ten geldi.
AK Parti Sarıyer’in kurucu İlçe Başkanı Nurettin Çelik, büyük bir kalabalıkla ilçe binasına gelerek Sarıyer Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylık başvuru formunu İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teslim eden Çelik, ilçe binasının toplantı salonunda toplanan kalabalığa önemli mesajlar verdi. “Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum” diyen Çelik, partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.

celik4.jpg
 
Çelik: “Sarıyer’de düşen bayrağı kaldıracağız”
Salonu dolduran partilere konuşan Çelik, “Partinin kurulduğu ilk günleri hatırlıyorum. Nerelerden nereye geldik. “Muhtar dahi olamaz” denilen genel başkanımız, şuanda başbakan. Bugün başka bir sıfatla huzurlarınızdayız. Göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ediyorum. İnşallah buna layık oluruz. 2014 yerel seçimleri geldi kapıya dayandı. Tüzüğümüz gereğince gerekli prosedür işleyecek ve Sarıyer’e bir kardeşimiz veya şahsım aday olarak belirlenecek. Buradaki düşen bayrağı inşallah kaldıracak ve AK Parti bayrağı Sarıyer’de dalgalanmaya devam edecek” dedi.
 
celik2.jpg

“Önce Allah'a sonra kendime güveniyorum”
“Önce Rabbime daha sonra acizane kendime güveniyorum” diyen Çelik sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu görevi hakkıyla,  hakkaniyetiyle AK Parti misyonuna herhangi bir sıkıntı vermeden bu görevi yerine getireceğime inanıyorum. Daha sonra siz teşkilat mensubu arkadaşlarımıza güveniyorum. Bugüne kadar beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Girmiş olduğum seçimlerin hepsinden galip olarak çıkmayı başardık. Bu hepimizin başarısıydı. 1984’ten bu yana Sarıyer’deyim. Sarıyer'in girmediğim mahallesi girmediğim sokağı yoktur. Belediye başkan yardımcılığı ve ilçe başkanlığı görevlerim süresince hep vatandaşın yanında olmaya çalıştım. Ben bu göreve arzu ederek ve kendime güvenerek buradayım. Dileriz bu görev Nurettin Çelik’ten yana olur duasıyla yola çıkıyoruz.” 

celik1.jpg
 
Özdemir, “Kimse bizden boşuna kavga beklemesin”
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ise partililere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özdemir, “Nurettin Bey bizi siyasete başlatan üzerimizde emeği çok olan değerli bir abimiz. Teşkilat kendi içerisinden çıkan herkese sahip çıkmıştır. Bundan hiç şüphemiz yok. Biz de renklilik ve çeşitlilik var. Bizde kavga olmasını bekleyenler, adaylar arasında sürtüşme olsun isteyenler de boşuna beklemesin. Biz teşkilat hiyerarşisi içerisinde birlik ve beraberliği, parti menfaatlerini her zaman en üstte tutan bir yapıya sahibiz. AK Parti Sarıyer’de kazanacak, halkımız kazanacak. Sarıyer’i gerçekten çok iyi bilen, Sarıyer üzerinde büyük emeği olan değerli başkanımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

celik6.jpg

celik5.jpg

celik3.jpg

Bu haber toplam 7799 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
8 Yorum