Sarıyer'de balıkçıların ağına ceset takıldı

Sarıyer'de balıkçıların ağına ceset takıldı
Sarıyer Rumeli Feneri açıklarında avlanan balıkçıların ağına ceset takıldı.

Cesedin bir yıl önce çıkan fırtına sırasında tekneden düşen ve kaybolan balıkçı Serkan Ok'a ait olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Sarıyer Rumeli Feneri'nde avlanmak için denize açılan bir balıkçı teknesinin ağına ceset takıldı. Balıkçılar tarafından tekneye çıkarılan cesedin, yaklaşık 1,5 yıl önce avlanmak amacıyla denize açılan balıkçı Serkan Ok'a ait olabileceği üzerinde duruluyor.

Alınan bilgiye göre, balıkçı Serkan Ok, Eylül 2014'te balık tutmak için tekneyle Karadeniz'e açıldı. O gün çıkan fırtınada balıkçı Serkan Ok tekneden denize düşerek kayboldu. Arkadaşlarının ve Sahil Güvenlik ekiplerinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Serkan Ok için yapılan aramalar durduruldu.

O CESET Mİ

Bugün avlanmak için balığa çıkan bir teknenin ağına ceset takıldı. Ceset, tekneye alınarak Rumeli Feneri'ne çıkarıldı. Balıkçılar cesedin 1,5 yıl önce denizde kaybolan Serkan Ok'a ait olabileceği üzerinde duruyor.

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme sonrası, kime ait olduğunun belirlenmesi için ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Balıkçı Selçuk Sedef, 'Ceset Rumeli Feneri'nin 4 mil açığında avlanan balıkçıların ağına takılmış. Cesedin 2014 yılının Eylül ayında denizde kaybolan Serkan Ok'a ait olabileceği düşünülüyor. Cesedin üzerindeki kıyafetlerden, balıkçı muşambasından o olduğu düşünülüyor dedi.

Bu haber toplam 4847 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT