'Sarıyer'de Anadolu'nun o içten samimiyeti var'

'Sarıyer'de Anadolu'nun o içten samimiyeti var'
Sarıyer Belediyesi’nin konuğu olan üniversite öğrencilerinden Şükrü Genç’e teşekkür..

Sarıyer Belediyesi, eğitim amacıyla Borsa İstanbul’u gezmeye gelen Yozgat Bozok Üniversitesi’nin öğrencilerini Kilyos Sosyal Tesisleri’nde ağırladı. Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür eden öğrenciler, “Sarıyer’de Anadolu’nun o içten samimiyeti var” dedi. 

Eğitim amacıyla İstinye’deki Borsa İstanbul’u gezmeye gelen Yozgat Bozok Üniversitesi’nin Ekonomi ve Finans Kulübü’nün 36 öğrencisi iki gün boyunca Sarıyer Belediyesi’nin misafiri oldu. Üniversite yönetiminden gelen talebi geri çevirmeyen Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kilyos Sosyal Tesisleri’nin kapılarını öğrencilere açarak ulaşımları konusunda da imkân sağladı.

Yaşamın her alanına katkı sunuyoruz

Üniversitedeki hocalarıyla birlikte öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Genç, “Bizim yönetim anlayışımızda sadece asfalt dökmek, yol yapmak, çöp toplamak yok. Nerede olursa olsun, yaşamın her alanında ne varsa, katkı sunmak için hizmet veriyoruz. Sosyal belediyecilik gereği tesislerimizi herkesle paylaşıyoruz. Ülkemizin dört bir tarafından çocuklarımızı burada ağırlıyoruz” dedi.  Başkan Genç, uluslararası sertifikası bulunan Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası ile ilgili de öğrencilere bilgi verdi.

Sarıyer’de Anadolu’nun o içten samimiyeti var

Katkılarından dolayı Şükrü Genç’e plaket takdim eden Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doçent Sümeyra Gazel, “Belediyeciliğin ötesinde bir hizmet var Sarıyer’de. Öğrencilerimizle birlikte çok iyi karşılandık. İstanbul’da Anadolu’nun o içten samimiyeti ile misafir edildik. Bizim için çok iyi bir gezi olduk. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Genç, daha sonra öğrencilere Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk'u imzalayarak hediye etti.

yozgat1.jpgyozgat2.jpgyozgat3.jpgyozgat4.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 8642 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT