Sarıyer'de 7 futbolcu ile anlaşma sağlandı

Sarıyer'de 7 futbolcu ile anlaşma sağlandı
Geçtiğimiz hafta teknik direktörlüğe Taner Taşkın’ı getiren Sarıyer, transfer çalışmalarına da başladı. İç transferde 7 futbolcu ile anlaşma sağlandı.

Yönetimin teknik direktör Taner Taşkın’la yaptığı toplantıların ardından mevcut kadroda önümüzdeki sezon Sarıyer’de oynayacak isimler üzerinde anlaşıldı. Bazı futbolcuların ise gönderilmesine karar verildi.

Alınan karar doğrultusunda transfer komitesi çalışmalarına ilk etapta iç transferle başladı. Yapılan görüşmelerde; Hakan Soylu, Volkan Çalışkan, Cihan Yeşilırmak, Ergün Çakır, Noyan Tajbakhsh, Kadem Burak Yaşar, Ferdi Adıgüzel ile anlaşma sağlandı. Altyapıdan ise Mürsel Civelek’in A takıma alındığı belirtildi. 

Fırat Arıkan Erzurum’la anlaştı

Öte yandan savunma oyuncusu Fırat Arıkan ise bu yıl 2. Lig'e yükselen Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Bazı futbolcuların da başka kulüplerle görüştüğü öğrenildi. 

Dış transferde çalışmalar sürüyor 

Sarıyer’in dış transferde belirlediği 7 futbolcu ile temasa geçtiği ancak bunlardan sadece 3 tanesi ile anlaşabileceği öğrenildi. Öte yandan dış transferde Sarıyer’in politikasını değiştirdiği ve kulübün maddi durumu göz önüne alınarak hareket edildiği belirtildi. Bu kapsamda flaş isimlerden çok, görev adamı olabilecek ve Sarıyer’de kalıcı başarı sağlayabilecek sporcular arandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 4380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT