Sarıyer'de 114 kök hint keneviri ele geçirildi

Sarıyer'de 114 kök hint keneviri ele geçirildi
Sarıyer’de hint keneviri yetiştirildiği tespit edilen lüks bir eve operasyon düzenlendi.

Sarıyer’de lüks bir eve yapılan operasyonda, balkonda, pencere önlerindeki saksılarda ve odalarda oluşturulan özel alanlarda, hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Seraya çevrilen evde 114 kök hint keneviri ele geçirildi.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer’de lüks bir dairede uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Çalışma kapsamında adresi takibe alan polis ekipleri uyuşturucu yetiştirildiğini tespit etmesi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda K.A., A.A.ve K.A. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, adreste yapılan aramalarda 849 gram Hint keneviri, 114 kök Hint keneviri, 1 paketleme makinesi, 2 hassas terazi, 1 derece ve özel aydınlatma lambaları ele geçirildi.

kenevir.jpg

Evi seraya çevirmişler

Adreste yapılan aramalarda, uyuşturucu yetiştirmek için odaların sera şeklinde düzenlendiği dikkat çekti. Söz konusu evde yapılan aramada, balkonda, pencere önlerindeki saksılarda ve odalarda oluşturulan özel alanlarda, Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı.

Hint kenevirlerinin güneş alması için saksılar içinde balkona ve pencere önüne konulduğu polis kamerasına yansıdı.

Bu haber toplam 8161 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum