Sarıyer’de 1 Mayıs

Sarıyer’de 1 Mayıs
İstanbul’da oldukça hareketli geçen “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Sarıyer’de de kutlandı.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç işçilerle kahvaltı yaparken, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ise partililerle birlikte Taksim’e çıkmak için Beşiktaş’taydı.
sukru_genc_isciler.jpg
mehmet_deniz1.jpg
 
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü işçilerle kahvaltı yaparak kutladı. Sabah saatlerinde Ferahevler Şantiye ’de belediye işçileriyle bir araya gelen Genç,  işçilerin elini tek tek sıkarak, bayramlarını kutladı. Başkan Genç, yaptığı konuşmada; “Emek Bayramımız ve Kandilimiz kutlu olsun. Dünya emekçilerinin, emeğinden başka satacak hiçbir şeyi olmayan tüm insanlara bayram günü olarak kazanımlarını sağlayan, ilk gün ki emekçilere, tüm emeğiyle geçinen insanlar adına şükranlarımı bildiriyorum” dedi.
 
Kahvaltıya, Başkan Yardımcılarından Gökan Zeybek, Semra Kartal, İsmail Erdem ve Yüksel Tutak, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve birçok belediye personeli katıldı.
 
Hatırlanacağı gibi Sarıyer Belediyesi’nde çalışan yüzlerce işçi belediyedeki ekonomik çıkmazdan dolayı maaşlarını ve firma değişikliğinden dolayı tazminatlarını almakta sorun yaşıyorlardı. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin duyarlı gazeteciliği sayesinde Şükrü Genç işçilerle yemekte bir araya gelerek sorunlarını çözmek için söz vermişti. Sarıyer Manşet’in yayını üzerine belediye işçilerinin mağduriyeti giderilmişti. 
 

Bu haber toplam 10978 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum