Sarıyer, Yüksel Tutak'a ağlıyor!

Sarıyer, Yüksel Tutak'a ağlıyor!
Geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ani ölümüyle Sarıyer’i yasa boğan Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Tutak için önce başkanlık binasının önünde daha sonrada görev yaptığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Tutak’ın ailesinin tabuta sarılarak gözyaşı döktüğü törende Belediye Başkanı Şükrü Genç ve çalışma arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Başkanlık binasının önüne, üzerine “Seni Çok Özleyeceğiz” yazılı Tutak'ın büyük bir fotoğrafı asıldı. Törene Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in ve AK Partili meclis üyeleri de katıldı.
 
ic3-003.jpg
 

Makam odasına Beşiktaş forması bırakıldı

Tutak’ın cenazesi daha sonra makam odasının bulunduğu Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne götürüldü. Müdürlük binasının bahçesindeki törende de mesai arkadaşlarından bir kez daha helallik alındı. Başkan Genç ve Tutak’ın ailesi daha sonra makam odasına geçip, taraftarı olduğu 

ic2-008.jpg

Beşiktaş forması ve Yüksel Tutak’ın fotoğrafını çalışma masasına bıraktılar. Gözyaşlarının sel olup aktığı makam odasında, Şükrü Genç ve meclis üyeleri uzun süre ağladı.
 
 
Tutak’ın cenazesi daha sonra Yeniköy Merkez Camisi’ne götürüldü. Buradaki törene; CHP milletvekili Müslüm Sarı, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP PM Üyesi Tuncay Özkan, eski Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz,  CHP ve AK Parti Meclis Üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, çalışma arkadaşları ve çok sayıdaki dost ve akrabası katıldı. 
 
Yüksel Tutak’ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 
Sarıyer Manşet Gazetesi olarak merhum Yüksel Tutak'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Sarıyer Belediyesi çalışanlarına başsağlığı dileriz.
 

yuksel_tutak_ic1.jpg

yuksel_tutak_ic2.jpg

Bu haber toplam 10560 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum