Sarıyer yönetimi basınla buluştu

Sarıyer yönetimi basınla buluştu
Sarıyer Spor Kulübü’nün yeni yönetimi yerel basınla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kulüp Başkanı Hayati Kaptanoğlu, 2. Başkan Mustafa Hepanıl, Genel Kaptan Hakan Şengül, yöneticilerden Kadir Demir ve Ali Ergenç'in yanı sıra Denetleme Kurulundan Gürol Bağcı’nın da katıldığı toplantıda yerel basına kulübün çalışmalarıyla ilgili bilgiler verildi. Sohbet havasında geçen bilgilendirme toplantısında, Hayati Kaptanoğlu ve Mustafa Hepanıl kulübün mevcut mali durumu ve acil çözüm bekleyen sorunlarla ilgili yapılan çalışmaları anlatırken, Genel Kaptan Hakan Şengül A takımın çalışmaları ve oluşturulmaya çalışılan kadro yapısına dair bilgiler verdi. Altyapı sorumlusu Kadir Demir ise altyapı ile ilgili çalışmaları ve geleceğe dönük yapılması planlanan projeleri anlattı. Toplantıda Sarıyer’in içinde bulunduğu durumdan herkesin desteği ile çıkabileceği belirtildi.

 

Kaptanoğlu: “Amacımız en iyi kadroyu sahaya sürmek”
Başkan Hayati Kaptanoğlu ise; "Yönetim olarak ilk amacımız kulübü kayyuma gitmekten kurtarmaktı, bunu kongrede gerçekleştirmiş olduk, şu anda ikinci amacımız ligin ilk maçında mümkün olan en iyi kadroyu sahaya sürmektir. Bunu yapabilmemiz için önümüzdeki en büyük sorun geçmiş sezonlardan kalan futbolcu borçları nedeniyle kulübün transfer yasağı altında olması. Bu tutar büyük bir meblağ ancak futbolcuların büyük bir bölümü ile anlaşma yoluna giderek miktarı yarı yarıya düşürdük. Önümüzde ki hafta ortasına kadar bu sorunu tamamen çözmeye odaklanmış durumdayız. Bu süreçte Sayın Belediye Başkanımızın büyük yardım ve desteklerini yanımızda bulduk, kendisinin vereceği destekle de transfer yasağını kaldıracağımıza inanıyorum" dedi.

Kaptanoğlu, ayrıca son zamanlarda Sarıyer’in Sportif Direktör’ü Lemi Çelik hakkında olumsuz bir propaganda yapıldığını belirterek Kaptanoğlu, bunun doğru olmadığını yönetim olarak kendisini başarılı bulduklarını ve arkasında olduklarını söyledi.



Hepanıl: “Bu yıl restorasyon yılı olacak”
Başarıyı sürekli kılmak için öncelikle kulübü içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtarmak için çalıştıklarını belirten 2. Başkan Mustafa Hepanıl, “Bu yıl kulüp için restorasyon yılı olarak bilinmesini istiyoruz. Önce evin içini tamir etmemiz gerek. Dışını sonra boyarız. Bunun için de kulübün iyi idare edilmesi lazım. Aramızda ayrı gayrı, çatlak yok, başlangıçta daha kalabalık olsak da şu an aktif çalışanlarla uyum içinde gidiyoruz. Şu an kombine biletler bastırıyoruz. Bağışlar da herkesten makbuzla alınacak. Sezon hazırlığımız daha bitmedi. Transferler yapılamadı. Stadyumun kiralanma işi tamamlanamadı. Şimdi eski oyuncularla yapılan protokoller gereği biriken borçlarımızı ödemeye çalışıyoruz” dedi.

Şengül:  “Krizden çıkmak için mücadele veriyoruz”
Genel Kaptan Hakan Şengül, şimdiye kadar iyi çalışmalar yaptıklarını belirterek “Sarıyer’i içinde bulunduğu krizden çıkarmak için mücadele veriyoruz. Çok iyi bir yönetim var. Futbolcularla görüşüyoruz. Eski oyuncularımızın da bazılarını bizlere olan inançları nedeniyle peşin para vermeden transfer ettik. Bazılarının da alacaklarında indirim uyguladık” dedi.  Yapılan desteklerle ilgilide konuşan Şengül, “Kulübümüze hem bizim, hem de destek çıkanların verdiği paralar 1 TL’de olsa, 1 milyon TL de olsa kesinlikle bağış niteliğinde olacaktır. Bu konuda herkes rahat olsun” diye konuştu.

Spor Toto 2.Lig gruplarının belli olmasıyla birlikte Sarıyer’in Kırmızı Grupta yer alması da yönetim tarafından oldukça sevindirici karşılandığı belirtildi.

Bu haber toplam 5902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT