Sarıyer ve Zekeriyaköy yeni konut projeleri 2016

Sarıyer ve Zekeriyaköy yeni konut projeleri 2016
Boğaz'ın mavi ile doğanın yeşilinin kucaklaştığı Sarıyer'de 2016 yılında birçok konut projesi yükseliyor. İşte onlardan bazıları..

Emlak sektöründe yıldızı parlayan ilçelerin başında Sarıyer geliyor. İstanbul Boğazı’nın mavisi ile, kuzey ormanlarının yeşilinin birleştiği Sarıyer'de son dönemde birçok inşaat projesi başladı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı, metro gibi hizmetlerin de etkisiyle, Sarıyer yatırım için cazibe merkezi haline geldi. Özellikle Zekeriyaköy konut projeleri son yıllarda büyük ilgi görüyor. 

İstanbul’da ve özelikle Sarıyer’de öne çıkan 5 tane inşaat projesi…

Merkez Zekeriyaköy Projesi

Merkez Zekeriyaköy

İstanbul’da yaşayıp doğa ile iç içe bir yaşam hayali kuranlar genellikle Zekeriyaköy’ü tercih ediyorlar. Zekeriyaköy’de tercih edilebilecek projeler arasında Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy Çarşısı’na yakın inşa edilen Merkez Zekeriyaköy Projesi bulunuyor. Yaklaşık 26 bin metrekare üzerine yapılan projede 28 bloktan oluşuyor. 50 çatı dubleksi, 50 bahçe dubleksi ve 6 tripleks villa olmak üzere toplamda 106 konuttan oluşuyor.

Zekeriyaköy Köy Projesi

Zekeriyaköy Köy Projesi

Son dönemde İstanbul’da yapılan en büyük projelerden bir tanesi olarak da Siyahkalem’in Zekeriyaköy’de yaptığı “Köy” projesi var.  2014 - 2015 yılında başlanan projede Bin 167 konut ile en bölgenin en büyük projesi olan KÖY’de ayrıca 15 bin metrekarelik çarşı da bulunuyor. 3 etapta tamamlanacak olan projenin ilk etabı büyük oranda bitti.

İnanlar Terrace Hayat Zekeriyaköy

İnanlar Terrace Hayat (Zekeriyaköy)

Zekeriyaköy’ün hemen girişinde İnanlar İnşaat tarafından yapılan proje konumuyla da oldukça önemli bir yere sahip. Hızla devam eden projenin kısa zamanda bitmesi bekleniyor. Bölgedeki önemli projelerden bir tanesi.

Vadi İstanbul Projesi Maslak

Vadi İstanbul (Maslak)

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı ile Ayazağa’da yükselen projenin ikinci etabı Belgrad Ormanı’yla çevrili bir alanda devam ediyor. 3 farklı etaptan oluşan Vadi İstanbul’da 2500 konut ve alışveriş merkezi bulunuyor. Projede ayrıca 5 yıldızlı otel de yapılacak.

Tarabya Therra Park Projesi

Therra Park (Tarabya)

Tarabya’da devam eden proje hem şehirden fazla uzaklaşmadan hem de sakin bir ortamda yaşamak isteyenler için tasarlanmış. 7 Bin 500 metrekare alanda devam eden projede; 29 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 konut var.  Yeşil alanı ise oldukça yüksek olan projede açık ve kapalı havuz da sunuluyor.

Diğer liste içeriklerimize ulaşmak için lütfen tıklayın...

Bu haber toplam 17306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT