Sarıyer üzerinden Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi

Sarıyer üzerinden Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi
AK Partili Bakan Yıldız, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın yaptığı gecikme üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Sandık başkanları listesini zamanında teslim edemeyen ve kuraya katılamayan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı tartışılmaya devam ediyor.

 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Uşak’ta yaptığı mitingde, Kılıçdaroğlu’nu Sarıyer üzerinden eleştirdi. Taner Yıldız, konuşmasında, “AK Parti her seçimde oyunu artırıyor ve kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne oy vermez. Eğer bir yatırım ve hizmet varsa oy vermek normal. Boş vaatlere inanmak yok. Bu millet Cem Uzan’ı gördü ve ona da inanmadı. Sandalye, koltuğa oturarak ülke yönetilmez. Bu arkadaşların ülke yönetme gibi bir hedefleri yok. Şimdi siz olmayan bir parayı nasıl dağıtırsınız. Hesap uzmanlığından çok iyi anlayan bir genel başkan daha Sarıyer’deki seçim teşkilatı listesini zamanında YSK’ya vermiyor. Vatandaş artık hizmeti gördü ve bundan sonra da geri kalmaz. Halkın gördüğünden daha aşağısını vermemek lazım” dedi.

Bu haber toplam 2674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT