Sarıyer teknik direktör Ahmet Akcan ile anlaştı

Sarıyer teknik direktör Ahmet Akcan ile anlaştı
Olağanüstü kongreden sonra yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Sarıyer, teknik direktör olarak Ahmet Akcan ile anlaştı. 

Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Sarıyer, daha önce Galatasaray’da antrenör ve altyapı sorumlusu görevlerinde bulunan Ahmet Akcan ile anlaştı.

Ahmet Akcan kimdir?

1958 doğumlu Ahmet Akcan, 1984 yılından itibaren Galatasaray Kulübü'ne 3 ayrı dönemde hizmet verdi. Jupp Derwall, Karl-Heinz Feldkamp ve Sigi Held gibi Alman teknik direktörlerin hem yardımcılığını hem de tercümanlığını yaptı.

Ahmet Akcan Galatasaray'da görev yaptığı dönemde sarı kırmızılı kulüp, 5 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası kazandı. Akcan, unutulmaz 5-0'lık Neuchatel Xamax ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katıldığı Manchester United zaferlerinde kulübede görev yaptı.

Karl-Heinz Feldkamp döneminde Beşiktaş'ta da çalışan Akcan, Trabzonspor'da 'Yardımcı Antrenör', Antalyaspor, Konyaspor, Karabükspor, Bursaspor, Mardinspor, Eskişehirspor , Orduspor ve Amedspor takımlarında da teknik direktörlük yaptı.

Bu haber toplam 4296 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT