Sarıyer taraftarından vefa

Sarıyer taraftarından vefa
Sarıyer Spor Kulübü’nü iyi ve kötü gününde yalnız bırakmayan taraftar, bu vefa örneğini her fırsatta kendi tribün arkadaşları içinde gösteriyor.

Sarıyer taraftarı, Yusuf Ziya Öniş stadına, Sarıyer’e gönül vermiş ve kaybettiğimiz “Baba Naci” lakaplı Ali Naci Çiçekçioğlu ve “Köfte Hüseyin” lakaplı Hüseyin Bayraktar için pankartlar astı. Geçtiğimiz günlerde denize düşerek boğulan aynı zamanda Sarıyer Manşet Gazetesi’nin de yazarı olan Baba Naci için şeref tribünün tam karşısına “Ruhun şad olsun Baba Naci” pankartı asıldı. Taraftar, geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyespor galibiyetini Baba Naci’ye armağan etmişti.

Hüseyin Bayraktar için de “Sen Sarıyer’i çok sevdin, Sarıyer’de seni çok sevdi Köfte Hüseyin seni unutmayacağız” pankartı asıldı. Lacivert beyaz renklere gönül veren taraftar arkadaşları için aynı zamanda her yıl Hüseyin Bayraktar adına halı saha futbol turnuvası düzenliyor.

sariyer-taraftari1.jpg

Hem takımı hem de tribün arkadaşları için diğer takımların taraftarlarına da vefa örneği sergileyen Sarıyer taraftarı şampiyonlukları hak ediyor. Son haftalardaki performansı ile iyi bir hava yakalayan Beyaz Martılar’ın bu çıkışını devam etmesini diliyoruz.

Bu haber toplam 3987 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT