Sarıyer Tapu Müdürlüğü'nde büyük heyecan!

Sarıyer Tapu Müdürlüğü'nde büyük heyecan!
40 yıldır tapu özlemi çeken çok sayıdaki Sarıyerli, Büyükşehir Belediyesi’ndeki işlemlerinin bitmesinin ardından, Sarıyer tapu müdürlüğünde tapularına kavuştular.

Yıllardır işlemleri takip eden ve bu problemin çözülmesinde büyük pay sahibi olan AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan ve AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy da tapu müdürlüğünde vatandaşlara yardımcı oldular. Tapu işlemlerini tamamlayan Sarıyerliler, Canarıkan ve Özsoy’a teşekkür ettiler. 

Canarıkan; “Gurur günümüz” 

Tapu sorununun çözümünde büyük uğraşları bulunan AK Partili Halil Canarkan, “AK Parti’nin farkı ortada. Biz halkımızın 40 yıllık derdine derman olmak için çaba harcıyoruz. Bugün Sarıyerlilerin burada tapularını almaları bizim için en büyük gurur tablosudur. Halkımız AK Parti’ye güveniyor ve güvenmeye devam etsin” diye konuştu. 
 

Özsoy “Çözüm AK Parti’dedir”

tapuic2.jpg

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ise, Sarıyer’in mülkiyet sorununun ancak AK Parti ile çözülebileceğini belirterek, “Çözüm AK Partidedir, halkımız bunu çok net bir şekilde görüyor. Sarıyer’in tapu problemini AK Parti’den başkası çözemez. Vatandaşlarımız bunu gördü. 3 ayda tapu sözü veren CHP’liler bırakın tapu vermeyi, çözümün önünde engel oldular. Halkın yüzüne nasıl bakıyorlar bunu da merak ediyorum” dedi.
 

Mustafa Çoban: 38 yıldır hep bugünü bekliyorduk

tapuic1.jpg

Tapusuna kavuşan Çayırbaşı'nda oturan Mustafa Çoban, "Biz oraya yerleştiğimizde çakallar dolaşıyordu. Anadolu’dan geldik küçük bir kulübe yaptık orada. Çoluk çocuğumu da burada büyüttüm. 28 yaşında oraya geldim şuan 66 yaşındayım. 1986’da Vakıflar’ı mahkemeye verdik ama mahkemeyi kaybettik. Bu hükümetimiz sağ olsun Vakıflardan arazilerimizi Büyükşehir’in üzerine aldı biz de 38 sene sonra tapumuza kavuştuk" dedi.
 
 
 
 

Bu haber toplam 13210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT