Sarıyer Spor Salonu açıldı

Sarıyer Spor Salonu açıldı
Tadilat ve onarım işlemleri yapılarak uluslararası müsabakaların oynanabileceği bir spor kompleksi haline getirilen Sarıyer Spor Salonu açıldı.

Sarıyer Belediyesi tarafından tadilat ve onarım işlemleri yapılarak uluslararası müsabakaların oynanabileceği bir spor kompleksi haline getirilen Sarıyer Spor Salonu hizmete açıldı.

Sarıyer Belediyesi’nin, yaptığı yenileme çalışmalarının ardından yepyeni bir görünüme kavuşturarak Sarıyer ve Türk sporuna armağan ettiği Sarıyer Spor Salonu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Açılış kurdelesini Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman ve çocuklarla birlikte kesen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, spor salonunun nice şampiyonlar yetiştireceğine inandığını belirterek, “yarının şampiyonlarının çıkacağı bu salonu, başta çocuklar ve gençlerimiz olmak üzere bütün Sarıyerlilere  armağan ediyorum” dedi.

Salonun dolup taştığı açılış töreninde alkışlar içinde kürsüye çıkan Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sarıyer’de olmayan ne varsa onu Sarıyer’e kazandırmak benim sizlere borcum” diyerek, Sarıyer’de sportif alandaki atılımı bu salonla başlatacaklarını ifade etti.

sporsalon123_296319866.jpg

Sarıyer’de herkesin spor yapabilmesi ve sportif başarıların ortaya çıkmasında Sarıyer Spor Salonu’nun önemli bir işlev yükleneceğini vurgulayan Başkan Şükrü Genç, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman da açılışta yaptığı konuşmada bugün önemli bir spor kompleksinin geleceğimizin teminatı çocukların hizmetine
sunulmasından memnuniyetini dile getirerek, başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Spora büyük önem veren bir belediye başkanına sahip olduğu için Sarıyerlilerin çok şanslı olduğunu belirten Namık Şişman, ilçe spor müdürlüğü olarak belediyeyle ortak projeler yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, Sarıyer’e çok sporcu yetiştiren bu salon ben inanıyorum ki bu haliyle her dalda spora hizmet edecek” şeklinde konuştu.

Açılışa yüzlerce vatandaşın yanı sıra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel ve Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Halim Serdar Sarıoğlu, Sarıyer’deki spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

sporsalon1234_575432507.jpg

Selim Cihanoğlu yönetimindeki Halk Eğitim Merkezi Roman Seyirlik Oyunu ve Trabzon Yöresi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterilerinin renk tattığı açılışta, bu yıl Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele edecek Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı ve FMV Işık Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da bir gösteri maçı yaptı.

Gösteri maçından önce iki takım sporcuları ve teknik ekibine tek tek çiçek veren Başkan Şükrü Genç, “İnanıyorum ki bu salonda daha büyük başarılara imza atarak bütün Sarıyerlileri sevindireceğiz” dedi.

Sarıyer uluslararası standartlarda bir salona kavuştu
Tavanının yükseltilmesinden engelli soyunma odlarının yenilenmesine, koltukların değiştirilmesiden, badana boya tadilat işlemlerinin yapılmasına kadar birçok konuda çalışmaları Sarıyer Belediyesi tarafından tamamlanan salon uluslararası maçların yapılabileceği standartlara kavuşmuş oldu.

Bu haber toplam 6296 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum