Sarıyer Spor Kulübü'nde sular durulmuyor

Sarıyer Spor Kulübü'nde sular durulmuyor
Geçirdiği başarısız bir sezonla zar zor kümede kalan Sarıyer'de sular durulmuyor.

 

Saffet Akkoyun yönetimi yapılandırılmış SGK borçlarını ödemeyince, eski Kulüp Başkanı Mehmet Akdağ ve yönetim kurulu üyelerine icra tebliği geldi. İcra tebliğini gören Mehmet Akdağ, Saffet Akkoyun ve yönetimini istifaya davet etti.
 
Başarısız bir sezon geçiren Sarıyer Spor Kulübü’nde şimdi de yeni yönetim ile eski yönetim borç yüzünden karşı karşıya geldi. Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun, eski Başkan Mehmet Akdağ dönemindeki 260 bin TL’lik SGK borcunu ödemeyip Akdağ ve yönetim kuruluna icra gönderdi. Akdağ ise Akkoyun’u istifaya davet etti.
 
Akdağ, Akkoyun’a böyle seslendi: “Yapamıyorsan çek git”
Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuyla ilgili açıklama yapan eski Kulüp Başkanı Mehmet Akdağ, Saffet Akkoyun’u istifaya davet etti. Akdağ, “Benim dönemimde SGK ile yapılandırma yaptık. Ancak bu basiretsiz yönetim ödememiş. Aradan 2 yıl geçmiş şimdi bana ve yönetim kuruluma icra gönderiyorlar.  Ben bu kulübe 1,5 Milyon TL bağış yaptım. 20 yıldır bu kulüpte yöneticilik yapıyorum ama böyle bir şey görmedim. Bunlar Sarıyer Spor Kulübü’nün altına bomba koyuyorlar. Sarıyer’in geleceği ile oynuyorlar. Bu şekilde bu kulüp yönetilmez. İnsanları itibarsızlaştırıyorlar Sarıyer bundan sonra nasıl yönetici bulacak. Bu yazı batmış, iflas etmiş kulüplere yazılır. Sarıyer’in bir sürü geliri var. Profesyonel kulüplerde böyle bir şey olmaz.  Saffet Akkoyun yönetimi derhal istifa etmelidir. Kulübü yönetemiyorsan, bu işi yapamıyorsan çek git” diye konuştu.

Bu haber toplam 10629 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum