Sarıyer Spor Kulübü kongresinde aday çıkmadı, seçim ertelendi

Sarıyer Spor Kulübü kongresinde aday çıkmadı, seçim ertelendi
Bugün gerçekleştirilen Sarıyer Spor Kulübü’nün olağanüstü kongresinde başkan adayı çıkmayınca kongre bir hafta ertelendi.

Sarıyer Spor Kulübü ligin bitiminin ardından olağanüstü kongre kararı almıştı. Sarıyer’in olağanüstü kongresi kulüp binasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Hayati Kaptanoğlu, divan üyeliklerine ise Bayram Ali Koçoğlu ve Mehmet Bekaroğlu seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerinin çoğu görüşülerek faaliyet raporu ibra edildi. Ancak sıra başkanlık seçimine geldiğinde kulüp başkanlığına aday çıkmadı. Divan Başkanı Hayati Kaptanoğlu kongreyi bu maddeden itibaren bir hafta erteledi. Sarıyer’in başkanlık seçimi 29 Haziran Cumartesi günü saat 15.00'te yapılacak.

kongre-ic2.jpg

Koçoğlu, “Kamuoyu Saffet Akkoyun’un devam etmesini istiyor”

Başkan adayı çıkmayınca Divan Üyesi Bayram Ali Koçoğlu söz alarak, Sarıyer kamuoyunun talebi olarak Saffet Akkoyun’a bir yıl daha başkanlığa devam etmesini teklif etti. Kürsüde üyelere konuşan Koçoğlu, “Ülkemizin ekonomik sıkıntıda olduğu böyle bir dönemde Başkanımız Saffet Akkoyun’un kulübümüze katkısı göz ardı edilemez. Başkanımız aday olmayacağını söylemişti ancak, Sarıyer kamuoyunun bir talebini burada dile getirmek istiyorum. Kamuoyunun nabzı Saffet başkanımızın devam etmesinden yana. Sarıyer’in bir üyesi olarak sizin bir yıl daha devam etmenizi istediğimizi bilmenizi istiyoruz. Bunu uygun görmenizi rica ediyorum” dedi. Koçoğlu konuşmasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de, Sarıyer Spor Kulübü’ne yaptığı önemli hizmetleri hatırlatarak, teşekkür etti.

kongre-ic1.jpg

Saffet Akkoyun’un da Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile de görüşerek başkanlığa devam edip etmemek için karar vereceği öğrenildi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün gelir gider tablosu, borçları ve gelirleri ile ilgili de detayları paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haber toplam 4394 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT