Sarıyer Spor Kulübü kongresi yapıldı

Sarıyer Spor Kulübü kongresi yapıldı
Başkan adayının çıkmaması nedeniyle geçtiğimiz günlerde 15 gün ertelenen Sarıyer Spor Kulübü’nün kongresi gerçekleştirildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in devreye girmesiyle kulüpte yaşanan belirsizlik giderildi. Yaklaşık 10 yıldır başkanlık yapan Saffet Akkoyun geçiş sürecinde yeniden başkan seçildi.

Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın, sanatçı Ferhat Göçer ve Saffet Akkoyun ile yaptığı görüşmelerin ardından Sarıyer için yeni bir yol haritasının belirlendiği öğrenildi. Sarıyer’in başarıya ulaşabilmesi için önümüzdeki günlerde şirketleşme yoluna gideceği ve herkesin bu sürece katkı sağlayacağı belirtildi.

Öte yandan Sarıyer’in yeni yönetiminde de önemli isimler yer aldı. CHP’den Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Meltem Yücel Pir, AK Parti’den ise Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Hüseyin Coçgun’un yönetimde yer alması dikkat çekti.

kongre2.jpg

Yemek Sepeti CEO’su Nevzat Aydın’ın da isim verdiği yönetim şu şekilde oluştu: Saffet Akkoyun ( Başkan), Ferhat Göçer, Azade Zeynel Haksal, Meltem Yücel Pir, Hüseyin Coşgun, Şener Fındık, Mert Baki, Yunus Elmas, Hulusi Hakkı Derici, Bayram Ali Koçoğlu, Zafer Öztürk, Cemal Kabil, Arif Odabaşı, Cengiz Tabak,  Atilla Günorta 

Eski Başkanlardan Hayati Kaptanoğlu’nun Divan başkanlığını yaptığı genel kurulda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İstanbul Millet Vekili Gökan Zeybek, kulübün en yaşlı üyesi Sami Canel, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP İlçe Başkanı Hakan Başpınar, genel kurada konuşarak temennide bulundular.

kongre1.jpg

Başkan Genç: “Geçiş sürecini hata yapmadan atlatmamız gerekir”

Göreve geldiği 2009’dan bu yana Sarıyer Spor Kulübü için elinden geleni yaptığını vurgulayan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Özeleştiri yaparak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Başarılı olmanın şartlarını iyi değerlendirip, buna göre bir yol çizmemiz ve bu yolda yürümemiz gerekiyor. Daha önce yapılan hataların yapılmadan bu geçiş sürecinin iyi bir şekilde atlatılması lazım. Katkılarından dolayı Nevzat Aydın ve Ferhat Göçer’e ve de kulübü yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Saffet Akkoyun, “Herkesten destek bekliyorum”

Konuşmasında görevde olduğu süreçte başarılı olamamanın sebeplerine değinen Saffet Akkoyun, Sarıyer Spor Kulübü’nün siyaset üstü olduğunu ve tüm siyasi partilerden kulüp için katkı sağlamalarını istedi.

Bu haber toplam 13032 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT