Sarıyer sokak futbolu turnuvası devam ediyor

Sarıyer sokak futbolu turnuvası devam ediyor
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Sarıyer Sokak Futbolu Turnuvası devam ediyor.

Mayıs ayının son haftası başlayan turnuva Kocataş ve Kireçburnu toprak sahalarında tüm hızıyla devam ediyor.  Turnuvaya küçükler ve büyükler kategorisinde çeşitli mahallelerden 32 takım katılıyor. “Eskiden mahallelerde arsalar vardı” mesajını vermek ve hasret yaşamak amacıyla düzenlenen turnuva özellikle o eski arsaları göremeyen gençlere bir mesaj veriyor.

Her haftasonu maç var

Küçükler ve Büyükler kategorisinde 4’erli 4 gruptan oluşan müsabakalar, cumartesi ve pazar günleri saat 12:00’de başlayarak akşam 19:00’a kadar devam ediyor. Grup maçları tamamlandıktan sonra her grubun 1.ve 2.leri diğer grubun 1.ve 2.leri ile çapraz eşleşmeyle eleme maçları oynayacak. Çeyrek final maçlarından itibaren tüm maçlar Kireçburnu toprak sahasında oynanacak. Bu elemeler sonunda finale kalacak iki takım şampiyonluk için mücadele edecek.

Final maçı 10 Temmuz'da

Turnuva final maçı 10 Temmuz Pazar günü Kireçburnu toprak sahasında oynanacak müsabaka ile sonlanacak. Turnuva sonunda şampiyon olan takımlara çeşitli ödüllerin verileceği turnuva da bir de bazı sürpriz hediyeler olacak.

Bu haber toplam 7412 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT