Sarıyer Sivaslılar Derneği darbeyi kınadı!

Sarıyer Sivaslılar Derneği darbeyi kınadı!
Sarıyer’in etkili sivil toplum kuruluşlarından olan Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER), Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerçekleştirdiği darbe girişimini kınadı.

Dernek yönetimi ile birlikte İstanbul Korupark’ta bir basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Ali Genç “15 Temmuz günü vatanımız ve demokrasimize yapılan bu kanlı terör saldırısı bizleri derinden sarsmıştır. Vatanımıza, Demokrasimize ve Cumhuriyetimize yapılan bu saldırıyı esefle ve nefretle kınıyoruz” dedi.

Başkan Ali Genç’in okuduğu kınama mesajında şu ifadeler yer aldı; “15 Temmuz günü vatanımız ve demokrasimize yapılan bu kanlı terör saldırısı bizleri derinden sarsmıştır. Vatanımıza, Demokrasimize ve Cumhuriyetimize yapılan bu saldırıyı esefle ve nefretle kınıyoruz.

sasider3-001.jpg

Şunu herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor ki;

Demokrasi ve Cumhuriyete inanmış biz vatan evlatları yaşadıkça Demokrasimize ve Cumhuriyetimize yapılacak her türlü terör ve benzeri müdahalelerin başarı şansı asla olmayacaktır.

Ülkemizin huzuru ve barışı için nefes alan bizler, vatanımız ve demokrasimiz için canlarımızı feda etmekten asla geri durmayacağız. Ümidimiz odur ki; tarihi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış olan cunta meraklısı vatan hainleri bugün bu emellerine ulaşamadıkları gibi yarın da fırsat bulamadan en kısa sürede temizlenecek ve hak ettikleri cezayı bulacaklardır.

sasider2-001.jpg

Vatan ve bayrağı için gözlerini dahi kırpmadan şehit olmuş kahraman polis, asker ve halkımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yararlılara da acil şifalar diliyoruz.

Temellerinin Sivas’ta atıldığı Cumhuriyetimize ve Demokrasimize canlarımız pahasına bağlı kalacağımızı bildirir saygılar sunarız.

sasider1-001.jpg

Bu haber toplam 3834 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT