Sarıyer sezonu açtı

Sarıyer sezonu açtı
2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Sarıyer Spor Kulübü Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda düzenlenen törenle sezonu açtı.

Sarıyer törenden sonra Körfez Spor ’la yaptığı hazırlık maçında Sarıyer 3-2 yenildi.

Açılış töreninden önce geçtiğimiz günlerde kavgayı ayırırken bıçaklanarak hayatını kaybeden Sarıyer’in eski Teknik Direktörü Yakup Kaptan için saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular tanıtıldı.   Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun yaptığı açılış konuşmasında “Değerli futbolseverler Sarıyer Spor Kulübü olarak 72 yıllık tertemiz geçmişe sahibiz. Şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına birlikte kulübümüze emeği geçen tüm insanlara, çok değerli taraftarlarımıza sevgi ve saygılarla şükranlarımı sunuyorum. Bu sezon da taraftarımızın desteğinin arkamız da olacağına inanıyorum ve bekliyorum. Başarıya sizlerle beraber ulaşacağımıza inancım tamdır. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman da yaptıkları konuşmalarda yeni sezonun Sarıyer Spor Kulübüne başarılar dilediler.

Taraftar Şükrü Genç konuşurken Sedat Özsoy’un lehine tezahürat etti
Şükrü Genç’in konuşması sırasında Sarıyer taraftarının Sedat Özsoy’un lehine tezahürat etti. Tezahüratlar uzun sürünce morali bozulan Genç, konuşmasına kısa bir süre ara verdi.

Törene; Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özarslan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve çok sayıdaki Sarıyer taraftarı katıldı.

Törenden sonra Sarıyer, Körfez Spor ‘la hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçında Sarıyer sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.













Bu haber toplam 2063 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT