Sarıyer protokolü kahvaltıda buluştu

Sarıyer protokolü kahvaltıda buluştu
Sarıyer Muhtarlar Derneği’nin yaptığı organizasyonla Sarıyer protokolü kahvaltıda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Sarıyer ilçe protokolü Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı işadamı Ali Genç’e ait Korupark restaurantta biraraya geldi. Yapılan konuşmalarda 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından oluşan Yenikapı ruhunun önemine değinildi.

Toplantıya yoğun katılım

Sarıyer Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya; Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, SP İlçe Başkanı Serdar Kılıç, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye ve kaymakamlığa bağlı birim müdürleri, STK temsilcileri, yerel basın, muhtarlar ve Sarıyer Spor Kulübü futbol takımı ile yöneticileri katıldı.

şükrü genç

Keyifli geçen kahvaltılı toplantıda açılış konuşmasını yapan Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, 15 Temmuz sonrasında Sarıyer’de oluşan birlik ve beraberliğin devamı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını vurgulayan Sarıuçak, tüm katılımcılara teşekkür etti. 

Sarıuçak’ın ardından toplantıya katılan siyasi parti ilçe başkanları, Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanı Ali Genç de yaptıkları kısa konuşmalarda konuklarla bir arada olmaktan memnun olduklarını ifade ettiler. Konuşmasında herkesin Sarıyer Spor Kulübü’ne gerekli desteği vermesi çağrısında bulunan Ali Genç, Çayırbaşı'ndaki fidanlık olarak bilinen alanda Sarıyer’e yakışır bir futbol sahası yapılmasını önerdi.

gürsoy osman bilgin

Başkan ve Kaymakam’dan birlik ve beraberlik mesajları

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in geleceği için hizmetlerinin devam edeceklerinin mesajlarını verdi. Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise kamu kurumlarının millete en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdiklerinin altını çizdi. Kaymakam Bilgin, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili de “15 Temmuz bu milletin gördüğü en alçak ve hain darbe girişimidir.242 insanımız bu alçak saldırıda yaşamını yitirdi, Sarıyer’de de Fatih Satır isimli şehidimiz var. OHAL, devletin kendini düzenlemesi için alınan bir karardır” diye konuştu.

huseyin-sariucak-dogum-gunu.jpg

Sarıuçak’a doğum günü sürprizi 

Konuşmaların ardından Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak’a doğum günü sürprizi yapıldı. Sahneye getirilen pastanın üzerindeki mumlara Sarıyer protokolü hep birlikte üflediler. Çekilen toplu fotoğrafların ardından toplantı sona erdi.

muhtarlar-toplantisi.jpg

Bu haber toplam 7306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT