Sarıyer polisinden uyuşturucu satıcılarına büyük darbe!

Sarıyer polisinden uyuşturucu satıcılarına büyük darbe!
Sarıyer Çayırbaşı'nda uyuşturucu ticareti yapan iki kardeş Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üstün gayreti sonucu yakalandı. 

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazasına karışan ve hastaneye tedavi için giden; çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan E.G isimli uyuşturucu satıcısı hastaneden kaçmak üzereyken Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. E.G isimli şahsın yakalanması üzerine; polisin yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucunda “Mustafa D.” kod adıyla tanınan asıl ismi O.G olduğu öğrenilen cezaevi firarisi kardeşi de ikametinde yakalandı.

İki kardeş tutuklandı

Evinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet dolu fişek ile ele geçirildi. O.G’nin suç dosyasının oldukça kabarık olduğu ayrıca çeşitli suçlardan aranma kaydının bulunduğu öğrenildi. Şahısların Asayiş Bürodaki işlemlerinden sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine teslim edildi.

Mücadele devam edecek

Uyuşturucu ile mücadelede son dönemde önemli bir aşama kaydeden Sarıyer Emniyet Müdürlüğü’nün bu yöndeki çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 4180 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT