Sarıyer Meclisi'nden birlik ve beraberlik mesajı

Sarıyer Meclisi'nden birlik ve beraberlik mesajı
Sarıyer Belediye Meclisi Mart ayının birinci toplantısında tüm siyasi partiler tarafından birlik ve beraberlik mesajı verilerek, İdlib’de şehit düşen askerlerimiz anıldı.

Sarıyer Belediye Meclisi Mart ayının ilk toplantısında Suriye’de askerlerimize yönelik gerçekleştirilen alçak hava saldırısında şehit düşen askerlerimiz anıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşması yapan Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, “Kelimelerin yetersiz olduğu günlerden geçiyoruz. Bu kürsüden şehit haberlerini vermemeyi temenni ediyoruz. Bölgede görev yapan askerlerimizin ayağına taş değmeden yuvalarına dönmeleri en büyük arzumuz. Bu vesile ile bir kez daha ülkemize başsağlığı diliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra AK Parti Meclis Grubu adına Tolga Savun, CHP Grubu adına Melendiz Dalyan İzgi ve MHP Meclis Üyesi Mehmet Delihasan yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Bu mesajların ardından herhangi bir siyasi konuşma yapılmadan gündem maddeleri komisyonlara havale edildi.

Bu haber toplam 18335 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT