SARIYER MANŞET’TEN KAMUOYUNA DUYURU!

SARIYER MANŞET’TEN KAMUOYUNA DUYURU!
Sarıyer Manşet Medya Grubu'nun açıklamasıdır...
SARIYER MANŞET MEDYA GRUBU olarak; Sarıyer’de bugün gerçekleştirilen ‘protesto’ yürüyüşü ile ilgili olarak yayın mecralarımızda herhangi bir haber olmayışı ile ilgili kamuoyuna açıklamamızdır.
 
Basın özgürlüğü çerçevesinde yazdığımız yazılarla gerek Yusuf Tülün, gerekse Şükrü Genç döneminde sansür yemiş, belediye binalarında internet haber sitemiz engellenmiş,  Sarıyer Belediyesi tarafından defalarca kez mahkemeye verilmiş ve açılan davaların hepsini kazanmış bir gazete olarak, bugün Sarıyer’de yapılan ‘provokasyona açık’ protesto eylemini tasvip etmediğimizden ötürü sayfalarımızda yer vermiyoruz.
 
Charlie Hebdo Dergisi’nin Peygamber Efendimiz’e karşı yapmış olduğu saygısızlığı da, ona yönelik yapılan terör saldırısını da kınıyoruz.
 
Her zaman olduğu gibi bugün de gazetecilik sorumluluğu ile hareket edip, toplumun barış ve huzurunu ön planda tutuyoruz. 

Bizi bir arada tutan ortak kutsal değerlerimizi siyasi malzeme olarak kullanıp, toplumu germenin, halkı kin ve nefrete yöneltmenin ve birilerini hedef göstermenin de hiç kimseye bu zamana kadar bir faydasının olmadığını hatırlatıyor ve bundan sonra da kimseye fayda getirmeyeceğini belirtmek istiyoruz. 
 
AK Parti ve CHP’lilerin, milyon dolarca rantın döndüğü Maslak planlarında ortak hareket edip, şimdi de ‘dini’ kullanıp kutsal değerlerimiz üzerinden siyaset yapmalarını da oldukça manidar buluyoruz.

Bu haber toplam 6781 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum