SARIYER MANŞET YİNE ZİRVEDE

SARIYER MANŞET YİNE ZİRVEDE
7 yıldır Sarıyer’in en çok okunan haber sitesi olan ve defalarca özel haberleriyle Türkiye’nin gündemine oturan www.sariyermanset.com rakipleriyle arasındaki farkı iyice açtı.
Dünyadaki tüm internet sitelerinin trafik ölçümlerinde en bilinen ve en güvenilir internet motorlarından biri olan Alexa'nın ölçümlerine göre Sarıyer Manşet tüm rakiplerine fark attı.
 
Alexa, internet sitelerinin dünya üzerindeki yerini değişik kriterlere bakarak belirleyen önemli bir kuruluş. Türkiye’de ve Dünya çapında baktığımızda reklam alım ve satımlarında, domain ücretlerinde, internet şirketlerinin satışlarında piyasa fiyatlarını belirlerken önemli bir etken haline gelmiş durumda. Nasıl ki televizyon kanalları reytingleri adım adım takip ediyorsa site sahipleri içinde Alexa takip edilmesi gereken bir sistem. Yani tv kanalları ile internet sitelerini karşılaştırdığımızda reyting=alexa şeklinde bir denklem ortaya çıkmaktadır.  
 

Sarıyer Manşet, İstanbul’da ve Sarıyer’de zirvede

Alexa’ya göre Sarıyer’deki gazeteler arasında en çok okunanlar arasında Sarıyer Manşet Gazetesi’nin internet sitesi zirvede bulunuyor. Her gün binlerce kişinin takip ettiği www.sariyermanset.com Türkiye’de 3 bin 89. sırada, Sarıyer’de ve İstanbul'daki yerel basın sıralamasında ise 1. sırada yer alıyor.
 
Alexa’nın son ölçümlerinde 2. sırada Sarıyer Posta, 3. sırada ise Sarıyer Gazetesi yer aldı. Alexa diğer çerez siteleri kayda değer okuyucusu olmadığı için dataya bile almadı.
 
Sarıyer Manşet Gazetesi olarak, sitemizi tercih eden ve bizi zirveye taşıyan tüm okuyucularımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bu haber toplam 3726 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT