Sarıyer Manşet rakiplerine fark attı!

Sarıyer Manşet rakiplerine fark attı!
Dünyadaki tüm internet sitelerinin trafik ölçümlerinde en bilinen ve en güvenilir internet motorlarından biri olan Alexa'nın ölçümlerine göre Sarıyer Manşet tüm rakiplerine fark attı.
Alexa, internet sitelerinin dünya üzerindeki yerini değişik kriterlere bakarak belirleyen önemli bir kuruluş. Türkiye’de ve Dünya çapında baktığımızda reklam alım ve satımlarında, domain ücretlerinde, internet şirketlerinin satışlarında piyasa fiyatlarını belirlerken önemli bir etken haline gelmiş durumda. Nasıl ki televizyon kanalları reytingleri adım adım takip ediyorsa site sahipleri içinde Alexa takip edilmesi gereken bir sistem. Yani tv kanalları ile internet sitelerini karşılaştırdığımızda reyting=alexa şeklinde bir denklem ortaya çıkmaktadır.
 
Sarıyer’de zirvedeyiz
Alexa’ya göre Sarıyer’deki gazeteler arasında en çok okunanlar arasında Sarıyer Manşet Gazetesi’nin internet sitesi zirvede bulunuyor. www.sariyermanset.com Türkiye’de 7 Bin 599. sırada bulunurken, en yakın rakibi ise 11 Bin 739. sırada yer alıyor. Diğer gazetelere ise sıralamada 10.000'in üzerinde fark attık. Sarıyer'deki birkaç sitenin toplam okuyucusu bile Sarıyer Manşet'i yakalayamıyor. 

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak, sitemizi tercih eden ve bizi zirveye taşıyan tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. 

SARIYER'DE EN ÇOK OKUNAN, EN ÇOK TAKİP EDİLEN SİTE LİSTESİ

alexa_list.jpg

Bu haber toplam 6214 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum