SARIYER MANŞET 10 YILDIR ZİRVEDE

SARIYER MANŞET 10 YILDIR ZİRVEDE
“Tarafsız ve Gerçek Haber” sloganıyla yaklaşık 10 yıl önce yayın hayatına başlayan Sarıyer Manşet kurulduğu günden bu yana zirveyi kimseye kaptırmadı.

Dünyadaki tüm internet sitelerinin trafik ölçümlerini yapan en güvenilir internet motorlarından biri olan Alexa'nın ölçümlerine göre; www.sariyermanset.com 10 yıldır İstanbul ve Sarıyer’de zirvede...

Her gün farklı bilgisayar ve cep telefonlarından binlerce ziyaretçi alan www.sariyermanset.com, dünyadaki tüm internet sitelerinin trafik ölçümlerinde en bilinen ve en güvenilir internet motorlarından biri olan Alexa'nın ölçümlerine göre, İstanbul’un en çok okunan yerel internet haber sitesi konumunda. 

Sarıyer Manşet İstanbul ve Sarıyer’de zirvede

Alexa’ya göre ; www.sariyermanset.com Türkiye’de 6 bin 618. sırada, Sarıyer’de ve İstanbul'daki yerel basın sıralamasında ise 1. sırada yer alıyor. 

Alexa’nın son ölçümlerinde 2. sırada ise İstanbul’da yayın yapan www.yasamgazetesi.com Türkiye'de 11 bin 270. sırada yer alıyor.

Okunma oranlarına göre yine Sarıyer Gazetesi Sarıyer’de 3. sırada, Sarıyer Posta 4. sırada, Sarıyer Times ise 5. sırada yer alıyor. Sarıyer Manşet Gazetesi olarak, sitemizi tercih eden ve 10 yıldır zirvede tutan  tüm okuyucularımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Alexa nedir?

Alexa, internet sitelerinin dünya üzerindeki yerini değişik kriterlere bakarak belirleyen önemli bir kuruluş. Türkiye’de ve Dünya çapında baktığımızda reklam alım ve satımlarında, domain ücretlerinde, internet şirketlerinin satışlarında piyasa fiyatlarını belirlerken önemli bir etken haline gelmiş durumda. Nasıl ki televizyon kanalları reytingleri adım adım takip ediyorsa site sahipleri içinde Alexa takip edilmesi gereken bir sistem. Yani tv kanalları ile internet sitelerini karşılaştırdığımızda reyting=alexa şeklinde bir denklem ortaya çıkmaktadır. 

Bu haber toplam 3417 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT