Sarıyer maçından bihaberler

Sarıyer maçından bihaberler
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Sarıyer’in maçından habersiz olması meclisi izleyenleri şoke etti.

Belediye meclis toplantısında ilginç anlar yaşandı. AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, meclis toplantısında tüm meclis üyelerini PTT 1. Lig yolunda Sarıyer’in İstanbulspor’la yapacağı Play-Off maçına davet etti.

Ancak CHP’li Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun, “Bugün Sarıyer’in maçı mı var? Haberimiz yok” diyerek Belediye Başkanı Şükrü Genç’e döndü. Daha sonra ikisi birlikte AK Partili Coşgun’a “Sarıyer kiminle oynuyor saat kaçta” diyerek ikinci soruyu sordular.

AK Partili Hüseyin Coşgun ise, “Sayın başkan saat 16.00’da İstanbulspor’la oynuyoruz. Sayın başkanın kulübe karşı soğuk olduğunu biliyoruz ama Sarıyer Belediye Başkanının Sarıyer’in bu kadar önemli maçından haberi olmaz mı” diyerek sitemde bulundu.

"Bize voleybolu sorun"

CHP’li Hüseyin Coşkun ise “Arkadaş ne var burada biz futbola meraklı değiliz bize voleybolu sorun hemen söyleyeyim” demesi ise izleyenleri şoke etti.

Başkanların Sarıyer’in maçından habersiz olması meclisi izleyenler arasında, “Bunlar Sarıyer’i sadece belediyeden ibaret görüyorlar” yorumlarına neden oldu.

Bu haber toplam 4608 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT