Sarıyer kongresinden önemli mesajlar

Sarıyer kongresinden önemli mesajlar
Kongreye tek liste giren Saffet Akkoyun, Sarıyer Spor Kulübü’ne iki yıllığına yeniden başkan seçildi.

Sarıyer Spor Kulübü’nün olağan kongresi Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Saffet Akkoyun’un yeniden başkan seçildiği kongrede ünlü sanatçı Ferhat Göçer de yönetim listesinde yer aldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın da konuşma yaptıkları kongrede Sarıyer için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Şükrü Genç, “Hedef şampiyonluk, formül ise; birlik ve beraberlik” derken, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ise, “Sarıyerimiz için faydalı, güzel her şeyin yanında ve destekçisi olacağız” dedi.

foto-galeri--foto-galeri.gif

Akkoyun, kulübe 3,5 Milyon TL vermiş

Kongre Divan Başkanlığı Sezai Kula, Sezai Büyükdurmuş, Ahmet Bekaroğlu ve Refik Kesek'den oluştu. Yönetim Kurulu adına Bayram Ali Koçoğlu faaliyet ve bütçe raporlarını, Denetleme Kurulu'nun raporunu ise Gürol Bağcı Genel Kurula okudu. Raporda Saffet Akkoyun’un şimdiye kadar kulübe 3,5 milyon TL verdiği, 1,5 milyon TL’sinin hibe, 2 milyon TL’nin de borç olduğu belirtildi.
 

Saffet Akkoyun: Canla başla çalışacağız

Kongrede konuşmalardan sonra söz alan Saffet Akkoyun, “Sarıyer Spor Kulübümüzün, önümüzdeki 2 yıl içerisinde UEFA kriterlerine uygun bir şekilde başarıya ulaştırmak adına tüm yöneticilerimizle canla başla çalışacağız. Arkadaşlarımızın tüzük değiştirme talepleri var, UEFA kriterleri gereği borçsuz bir şekilde kulübün yönetilmesi gerekiyor. Ondan dolayı önce bu noktayı çözüme kavuşturacağız daha sonra da en geç 1 yıl içerisinde tüzük kongremizi yapacağız ”dedi.
 

Genç: “Hedef şampiyonluk, formül ise; birlik ve beraberlik”

Sarıyer Saffet Akkoyun ile devam dedi galerisi resim 18

Temenni konuşmalarında söz alan Belediye Başkanı Şükrü Genç, birlik beraberlik konusunda önemli mesajlar verdi. Genç, “Sarıyer Spor Kulübü için Sarıyer için önemini çok yakinen bilmekteyim. Şuanda kulübün artık neidüğü belirsiz borçlarının olmadığını raporlarda gördük. Kritik dönemlerin artık biteceğini temenni ediyorum. Ben bir yerel yönetici olarak Sarıyer’in en önemli birkaç sorunu varsa bunların başında Sarıyer Spor Kulübü olduğunu belirtiyorum. Bu sorunu çözmenin tek bir formülü var o da birlik ve beraberliktir. Sarıyer galip geldiği maçta 20 bin lira ceza ödememeli. Sarıyerliler arasında birlik ve beraberlik konusunda problem yok, problem biraz daha yönetim pozisyonunda olan kişiler arasında oluyor. Mehmet Birinci 8 maçta 8 beraberlik aldı, kuyruğuna teneke bağlandı ve gönderildi. Yine bizim grubumuzda olan başka bir takıma gider ve o takımı Giresunspor’u 1.Lig’e çıkarttı. Giresun’da herkes şampiyonluk için bir hedef belirledi ve o hedefe ulaştı. Sarıyer’in tek hedefi var o da şampiyonluk destek verenler buyursun gelsin vermeyenler lütfen bir tarafa çekilsin” dedi.
 

Sarıyer Saffet Akkoyun ile devam dedi galerisi resim 23

Salih Bayraktar: “Sarıyer’in destekçisi olacağız”

Kongrede söz alan AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Spor Kulübü’nün önemine değinerek, “Kulüp kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sarıyer birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlü olduğu bir bölge. Sarıyerimiz için faydalı, güzel her şeyin yanında ve destekçisi olacağız. Başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
 

 

Ferhat Göçer, Sarıyer’de olmak büyük bir heyecan

Sarıyer Saffet Akkoyun ile devam dedi galerisi resim 38

Sarıyer’in yeni yönetiminde yer alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer ise yaptığı selamlama konuşmasında, “Sizin huzurunuzda olmak benim için çok büyük bir heyecan. Üzerime düşen görevi elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım. Kulübümüzün hak ettiği başarılara tekrar imza atacağı bu dönemde sizlerle aynı heyecan içerisinde çalışacağım. Beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Tribün lideri Zafer Evrankaya’nın Sarıyer’e bir marş talep etmesi üzerine ise Göçer, “Yazmaya başladım bile” diye cevap verdi.
 

Taraftardan Akkoyun’a teşekkür 

Kongrede takımdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen tribün liderleri de söz aldı. Zafer Evrankaya, “Biz taraftar olarak bu kritik dönemde elini taşına altına soktuğu için Başkanımız Saffet Akkoyun’a çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır bizi en çok üzen şey, kısa dönemli yapılan transferlerdir. Yapılan yanlış oyuncu transferleri günü kurtarmak adına takımımıza hiçbir katkı sağlamadığını düşünüyoruz. Sarıyer aşığı evlatlarımızın kulübe kazandırılmasını talep ediyoruz. Belediye Başkanımızdan Orhan Keçeli tesislerini kulübümüze kazandırmasını istiyoruz. Mehmet Akdağ başkanımızın son günlerde bir röportajı çıktı, Sarıyer’in eski futbolcularına verdiği 1 milyon 200 bin liralık senetler yüzünden Sarıyer transfer yapamadığı dönemleri hatırlatmak istiyorum” dedi. Muti Ceylan ise yönetime teşekkür ederek, başarı istedi ve taraftarı Sarıyer’i desteklemeye çağırdı.
 
Listede şu isimler yer aldı
 
Başkan Saffet AKKOYUN 
Yönetim Kurulu AsilYönetim Kurulu Yedek
1- Hakan Şengül1- Adem Molla
2- Gökhan Zeybek2- Ünal Kaya
3- Bayram Ali Koçoğlu3- İzzet Akkoyun
4- Ferhat Göçer4- Zafer Öztürk
5- Mustafa Morgül5- Kenan Gürsu
6- Habil Kıymet6- Arif Odabaşı
7- Ahmet Akpınar7- Varol Aydın
8- Tahsin Fırat Çeliker8- Kıvanç Ekinci
9- Adnan Bağrıaçık9- Cem Aydın
10- Muammer Akıncı10- Turan Yasa
11- Bayhan Yazgan 
12- Şener Fındık 
13- Cemal Saruhan 
14- Atilla Günorta 
Denetleme Kurulu AsilDenetleme Kurulu Yedek
1- Sezai Büyükdurmuş1- Nebi Günindi
2- Yakup Güngör Mutlu2- M.Semih Kandemir
3- Erol Yıldırım3- Kadir Ekinci
Disiplin Kurulu AsilDisiplin Kurulu Yedek
1- Cemal Ünal Alptekin1- Adnan Hurşutağaoğlu
2- Hayrettin Dereli2- Fuat Şişman
3- Refik Kesek3- Selçuk Kaynarkan
4- Suat Uysallar4- Hilmi Güler
5- Aleaddin Pınarbaşı5- Aydın Odabaşı
TFF Temsilcisi AsilTFF Temsilcisi Yedek
1- Saffet Akkoyun1- Gökhan Zeybek
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Fed. Temsilcileri Asilİstanbul Amatör Spor Kulüpleri Fed. Temsilcileri Yedek
1- Gökan Zeybek1- Dursun Ali Baran
2- Bayram Ali Koçoğlu2- Recep Fil
3- Ahmet Akpınar3- Cemalettin Morgül

foto-galeri--foto-galeri.gif

Bu haber toplam 12820 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT