SARIYER İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ

SARIYER İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ
Sarıyer bu hafta gittiği Hatay deplasmanından 3 – 0 net bir skorla döndü.

Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya Sarıyer hızlı başladı. Mücadele boyunca sahanın tek hakimi olan Sarıyer,  4. dakikada Cihan ile 1-0 öne geçti. 23 ve 25. Dakikalarda Can Erdem ile skoru 3-0 yaptı.  Birçok pozisyondan yararlanamayan Beyaz Martılar karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Sarıyer puanını 16’ya yükselterek 2. Sıradaki yerini korudu.   

Cemre Atmaca kadroda

Sezon öncesi ameliyat olan ve takımla birlikte idmanlara yeni yeni çıkmaya başlayan Cemre Atmaca 174 gün sonra ilk kez kadroya girdi. Başarılı futbolcu geçtiğimiz 3 sezonda attığı gollerle Sarıyer’e büyük katkı sağlamıştı.

Hatayspor: 0 – Sarıyer: 3

Stat: Antakya Atatürk

Hakemler: Ali Şansalan, Barış Baydemir, Ünal Ürkmez

Hatayspor: Şener, Gökhan, Mithat, Ahmet, Halil, Mesut (Dk. 68 Emin), Erol (Dk. 28 Serkan Şirin), Burak, Selahattin, Ufuk (Dk. 46 Semih), Serkan Koç

Sarıyer: Atacan, Fırat, Ercüment, Can (Dk. 70 Mustafa), Berkay, Cihan, Kağan, Barış (Dk. 81 Caner), Sabutay, Hakan (Dk. 64 Eray), Serkan Çalık

Goller: Dk. 4 Cihan, Dk. 24 ve 25 Can (Sarıyer)

Sarı kartlar: Dk. 32 Selahattin, Dk. 69 Serkan Şirin, Dk.72 Semih (Hatayspor)

Ümraniye maçı Cuma gününe alındı

Sarıyer’in bu hafta sahasında oynayacağı Ümraniye maçı, 1 Kasım genel seçimleri nedeniyle 30 Ekim cuma günü saat 13.30`a alındı.  

Bu haber toplam 5100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT