Sarıyer için önemli proje

Sarıyer için önemli proje
Sarıyer Spor Kulübü önemli bir projeye imza attı. Sarıyer'e sürekli gelir getirecek kaynaklar bulmak için kollarını sıvayan yönetim, Türkiye İş Bankası ile birlikte "Maximum Sarıyer Kart" projesini hayata geçirdi.

Başkan Saffet Akkoyun, Sarıyer’e gönül veren herkesi, projeye destek vermeye davet etti.

Sarıyer'e sürekli gelir getirecek kaynaklar bulmak için kollarını sıvayan Saffet Akkoyun başkanlığındaki yönetim, Türkiye İş Bankası ile birlikte geliştirilen projeyi basına tanıttı. Proje kapsamında Türkiye İş Bankası tarafından "Maximum Sarıyer Kart" markası altında kredi kartı üretileceği ve kredi kartlarından yapılacak alışverişlerin üzerinden Banka ve Kulüp arasındaki anlaşma tutarında bir payın kulübe aktarılacağı bildirildi. Yapılan anlaşmaya göre, 3000 adet kartın kullanılması durumunda yapılacak olan alışverişlerde kulübe 1000’de 1, 3000 üzerinde kartın kullanılmasında ise 1000’de 2’lik bir oran Sarıyer Spor Kulübü’nün hesabına aktarılacak. Kredi kartlarının ilgili yasal süreçler tamamlandıktan sonra bir ay içerisinde piyasaya çıkacağı öğrenildi.



Akkoyun: “Sarıyerlilerin projeye destek vermesini bekliyoruz”
Proje ile ilgili olarak basına konuşan Başkan Saffet Akkoyun, "Bu çalışmanın orta ve uzun vadede kulübümüze büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Türkiye İş Bankası'nın Kulübümüze karşı olan ilgisi ve bakışı da oldukça memnun edici, bu anlamda tüm Sarıyer Camiası olarak projeye sahip çıkar ve destek verirsek oldukça başarılı olacağımız kesindir" dedi.



Türkiye İş Bankası Sarıyer Şubesi Müdürü Levent Erdoğan "Türkiye İş Bankası Sarıyer Şubesi olarak misyonumuz gereği ilçemizin Kulübü olan Sarıyer'e destek verebilmek amacıyla üzerimize düşeni yerine getirdiğimize inanıyorum. Kulüp Yönetimi ile birlikte oluşturduğumuz bu projeye tüm Sarıyerliler ‘in destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Kulüp binasında yapılan tanıtım toplantısında Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Türkiye İş Bankası Sarıyer Şubesi Müdürü Levent Erdoğan’ın yanı sıra kulüp yöneticilerinden Serkan Torun, Hakan Şengül, Gökan Zeybek, Faruk Yılmaz, Hüseyin Kızıltuğ, Oğuzkan Yüksel, Adnan Bağrıaçık, Kıvanç Ekinci ve Gürol Bağcı da hazır bulundular.

Bu haber toplam 7119 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT