'Sarıyer için büyük kazanç'

'Sarıyer için büyük kazanç'
AK Parti Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerinin Sarıyer’e bağlanmasının ilçeye büyük bir kazanç sağladığını belirterek, tüm siyasi partilerin olaya bu yönde bakmasını istedi.

Sarıyer Belediye Meclis toplantısında gündem dışı söz alan AK Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan; Maslak, Ayazağa ve Huzur mahallelerinin Sarıyer’e bağlanmasıyla ilgili konuştu. Sarıyer’in çok büyük bir kazanç elde ettiğinin altını çizen Canarıkan, konuyu siyasi yönlere çekmeye çalışanlara göndermelerde bulundu. Canarıkan konuşmasında bu işin mimarı olan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e de grubu adına teşekkür etti.

"Sarıyer için büyük kazanç olmuştur"
Bu mahallelerin Sarıyer’e bağlanmasıyla ilgili İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Ankara’da uğraş veren Canarıkan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Maslak, Ayazağa ve Huzur Mahallelerinin Sarıyer’e bağlanması ilçemiz için büyük bir kazanç olmuştur. Herkesin bunun farkında olması gerekiyor. Konuyu siyasi yönlere çekerek farklı yorumlar yapmanın ötesinde burada önemli olan Sarıyer’imizin ne kazandığıdır. Bunu böyle değerlendirmenin tüm Sarıyerliler için daha hayırlı olacağının kanısındayım.



"Herkes bu önemin farkında olmalıdır"
Bu nedenle Sarıyer Belediyemizin, ilçedeki diğer siyasi parti temsilcilerinin ve Sarıyer’deki sivil toplum kuruluşlarının Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin İçişleri Komisyonu’nda kabul edilen ve birkaç gün içerisinde genel kurula gelecek olan bu önergenin ilçenin kaderini büyük ölçüde değiştireceğinin ve öneminin farkında olması gerekiyor.

"Düşünün İstanbul’un ekonomi kalbi Sarıyer’de atacak"
Düşünün, İstanbul’un adeta ekonomi kalbi olan büyük iş merkezlerinin bulunduğu Maslak artık Sarıyer’imizin bir mahallesi olacak. Bu Sarıyer’e hem ekonomik olarak ciddi bir getiri sağlayacak, hem de ilçemize yeni bir vizyon kazandıracak. Büyük bir yüzölçümüne ve nüfusa sahip Ayazağa ve Huzur Mahalleleri yine aynı şekilde değerlendirilmelidir.

"Başarısından dolayı Hüseyin Özdemir’e teşekkür ediyorum"
Bu noktada Sarıyer’imizin gerek ekonomik, gerekse yüzölçümü olarak ne kadar büyüdüğünün ve değer kazandığının AK Parti grubu olarak farkındayız. Sarıyer halkı da bu olumlu gelişmenin farkında ve arkasındadır. Bu bakış açısıyla büyük bir siyasi başarı göstererek bu üç mahalleyi ilçemize katmak için Ankara’da gecesini gündüzüne katarak, büyük uğraş veren değerli ilçe başkanımız Sayın Hüseyin Özdemir’e çok teşekkür ediyorum.



"Belediye başkanı da bu önemin farkında"
Özelikle Belediye Başkanımızın da basında yer alan açıklamalarına bakıldığında bu üç mahallenin Sarıyer’e ne kadar katkı sağladığının farkında olduğunu görüyorum. Bu da çok önemlidir. Zaten kendisinin de daha önce Maslak için böyle bir talebinin olduğunu biliyoruz. Bu konuda başarılı olamasa da yine de sayın belediye başkanımıza da böyle bir girişimde bulunduğu için teşekkür ediyorum.

"Bizim amacımız sadece Sarıyer’in kazanmasıdır"
Sarıyer’in ne kadar büyük bir kazançta olduğunun hepimiz farkındayız. Burada bir kez daha vurgulamak istiyorum. AK Parti ilçe başkanımızla beraber bu çabayı harcarken siyasi hesaplar içerisinde olmadığımızın önemle bilinmesini istiyorum. Sarıyer’de yaşayan vatandaşlarımızın menfaati için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Bu mahallerde oy olarak şu parti ya da bu parti öndeymiş bu hesaplar içinde olmadık olmayacağız da. Bizim amacımız Sarıyer’in, Sarıyerlinin kazanmasıdır. Bizim amacımız Sarıyer’imizin daha da büyüyerek halkın daha iyi şartlarda yaşamını idame etmesidir. Şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmalarda hep bunu düşündük. Bu kararın Sarıyer’imize ve bu üç mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tekrar bu konuda büyük emeği geçen İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir ve değerli milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT