Sarıyer halkının beklediği açıklama

Sarıyer halkının beklediği açıklama
Göreve geldiği günden bu yana Sarıyer’in en önemli sorunu olan mülkiyet için büyük mücadele veren Belediye Başkanı Şükrü Genç, konunun yakında İBB Meclisi gündemine geleceğini belirtti.

Göreve geldiği günden bu yana Sarıyer’in en önemli sorunu olan mülkiyet için büyük mücadele veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konunun çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yeniden hatırlatmada bulundu. Başkan Şükrü Genç; komisyonda yer alan ve önümüzdeki günler meclise gelecek olan konu ile ilgili, “Bu sadece Sarıyer için değil, mülkiyet sorunu yaşayan tüm bölgeler için örnek olacak” dedi. 

“Önümüzdeki günlerde meclise gelecek”

İBB Meclisi’nin Ocak ayı toplantısında söz alan Başkan Şükrü Genç şu ifadeleri kullandı: “Sarıyer’deki mülkiyet konuları ile ilgili çalışmalar komisyonlarımızda devam etmektedir. Ekrem Başkan’ın seçimler sırasında bu konuda verdiği imza yeterliliğini korumaktadır. Önümüzdeki günlerde meclise gelecek ve bu konunun ivedilikle ele alınması için Sarıyer halkı adına bir talebim olacak. Bu konu sadece Sarıyer halkı için değil, mülkiyet sorunu yaşayan diğer bölgeler için de önemli bir örnek olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 5234 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT