Sarıyer Halk Eğitim Merkezi ile ilgili iddia tepkilere neden oldu

Sarıyer Halk Eğitim Merkezi ile ilgili iddia tepkilere neden oldu
Yapımı devam eden yeni Sarıyer Halk Eğitim Merkezi binasının başka bir kuruma tahsis edilmeye çalışıldığı iddiaları Sarıyer'i karıştırdı.

Depreme karşı dayanıksız olduğu için yıkılıp yeniden yapılan Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nin inşaatında son doğru gelinirken, buranın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başka bir kuruma verilmeye çalışıldığı iddiası Sarıyer’i karıştırdı. Baltalimanı’ndaki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasının buraya taşınmak istendiği, ayrıca başka bir kamu kurumunun da buraya yerleşmek için girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor.

Yıllardır Sarıyer’de hizmet veren Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nin yenilenen binası hakkındaki ortaya atılan bu iddialara vatandaşlar tepki gösteriyor. Sarıyer Manşet Gazetesi’ne konuşan vatandaşlar, “Burası Halk Eğitim Merkezi olarak kalsın. Sarıyer Merkez zaten köy oldu. Kaymakamlık, Emniyet ne varsa buradan taşıdılar. İnsanlar burada düzenlenen kurslara rahat bir şekilde gidebiliyor. Bu binanın başka bir kurum tarafından kullanılmasını istemiyoruz” diyerek yetkililere seslendiler.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 8844 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT