Sarıyer Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Sarıyer Festivali renkli görüntülere sahne oldu
Sarı Platform Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve yağışa rağmen büyük ilgi gören Sarıyer Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Festivalin son gününde stantları gezen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yufka açıp gözleme yaptı. 

Sarı Platform Derneği ve Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sarıyer Festivali son gününde de ziyaretçi akınına uğradı. İlk iki gün yağışlı olan havanın son günde güzel olmasını fırsat bilen Sarıyerliler, festivalde yer alan stantlarda alış veriş yaparak, kendileri için ayrılan alanlarda piknik yapma fırsatı buldular. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de festivalin son gününde stantları gezdi. Festivale katılan Sarıyerlilerle bol bol fotoğraf çektiren Başkan Genç, uğradığı bir stantta yufka açıp gözleme yaptı. Genç yaptığı gözlemeyi festivali gezenlere ikram etti.
 
dogumic1.jpg
 

Şükrü Genç’e doğum günü sürprizi!

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve dernek üyeleri tarafından 60 yaşını deviren Şükrü Genç’e doğum günü sürprizi yapıldı. Genç, kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü organizasyonu karşısında duygulanırken, pastanın mumlarına kendisini kutlayan 5 yaşındaki Naz Berberoğlu ile birlikte dilek dileyerek üfledi.  Genç, doğum gününü kutlayanlarla birlikte dilek fenerini gökyüzüne gönderdi.

Bu haber toplam 4983 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum