Sarıyer Festivali başladı

Sarıyer Festivali başladı
Sarıyer Belediyesi ve Sarı Platform Derneği’nin işbirliği ile gerçekleştirilen “2.Sarıyer Festivali” başladı.

Çok sayıdaki önemli markanın da yer aldığı festival İstanbul’un genelinden yoğun ilgi görüyor.  

Sarıyer’in önemli sivil toplum kuruluşlarından Sarı Platform Derneği ve Sarıyer Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ‘2. Sarıyer Festivali Kireçburnu’ndaki Haydar Aliyev Parkı’nda başladı.

fest-kck.jpg

Festivalin açılışında konuşma yapan Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, öncelikle festivale katkı sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Sevim Koç ise, “Sarıyer’in tanıtımı için önemli olan bu festivalde paydaş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

fest3.jpg

Betül Demir ve Gripin sahne alacak

Moda, alışveriş, sanat, eğlence, yeme-içme, çocuk oyunlarıyla devam eden festival’de Cumartesi günü ünlü sanatçı Betül Demir, Pazar günü ise Gripin sahne alacak.

Petshop sektörünün liderleri de festivalde

Petshop sektöründe kedi ve köpek mamalarının Türkiye’deki öncü firmaları da festivalde yer aldı. Van- Cat, Bosch gibi birçok mama markasının işletmecisi olarak sektörün lideri konumundaki Erkan Kalender de Sarıyer Festivali’nde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Kalender, “Tüm hayvan severleri stantlarımıza bekliyoruz” dedi.

fest1.jpgfest2.jpg

Bu haber toplam 3411 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT