Sarıyer Emniyeti'ne 5 motosiklet ile 3 polis aracı bağışlandı

Sarıyer Emniyeti'ne 5 motosiklet ile 3 polis aracı bağışlandı
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağışlanan 5 adet motosiklet ile 3 adet polis otosu düzenlenen törenle yetkililere teslim edildi.

Sarıyer’de göreve başlayan motorize ekipler ve üç adet polis aracının hizmete sunulması öncesinde Reşitpaşa’daki İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında bir tören düzenlendi. Törene Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Aygün, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, çok sayıda mahalle muhtarı ve hayırsever şirketlerin temsilcileri katıldı.

Ercan Çamırcı’dan bağışçılara teşekkür 

Törende konuşan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, emniyete yapılan bu bağışların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Sarıyer Belediyesi’ne, Koç Üniversitesi’ne, Capital Şirketi’ne ve Borusan-Mercedes Otomotiv’e teşekkür eden Çamırcı, Sarıyer halkına artık çok daha güzel imkanlarda hizmet sunabileceklerini vurguladı.

Bilgin: “Destek veren herkese teşekkür ediyoruz

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise yaptı konuşmada emniyete araç ve motosiklet bağışında bulunan şirketlere ve temsilcilerine teşekkür etti. Kaymakam Bilgin, “Sizlerin yaptığı bu anlamlı bağışlar sayesinde bu destekler giderek daha da büyüyecektir. Üç misli, beş misli, on misli artarak daha da güzel hizmetlere vesile olacaktır. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Borusan-Mercedes Otomotiv, Capital, Koç Üniversitesi ve Sarıyer Belediyesi’ni temsil eden isimler, polislere araçların anahtarlarını teslim ettiler. Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya ve Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı hayırsever şirketlerin temsilcilerine tek tek teşekkür plaketleri verdi.

Bu haber toplam 3899 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT