Sarıyer Emniyeti yerel basınla buluştu

Sarıyer Emniyeti yerel basınla buluştu
Son dönemde yaptığı başarılı çalışmalarla ses getiren Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Polis Merkezi’nde yerel basınla kahvaltı yaptı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü ve karakol amirlerinin katıldığı kahvaltılı toplantı FSM Polis Merkezi’nin bahçesinde düzenlendi. Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı oldukça samimi bir ortamda karşıladığı gazetecilere yaptıkları çalışmalar, aldıkları önlemler ve ilçedeki suç olaylarıyla ilgili geniş değerlendirmelerde bulunarak bilgiler verdi.

Sarıyer Merkez Karakolu Çayırbaşı’na taşınacak

Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Sarıyer Merkez’deki karakolun önümüzdeki dönemlerde Çayırbaşı’na taşınmasının gündemde olduğunu ve Çayırbaşı’na yeni bir karakol yapılacağını belirterek Sarıyer Merkez’deki karakolun ise yine nokta karakol olarak kullanılmakla birlikte emniyet personelleri için lojman olarak kullanılacağını ifade etti.

İstanbul’un ilk kadın Yunusları Sarıyer’de

Sarıyer’de 6’sı motosiklet 3’ü araçlı olmak üzere toplam 20 personelin çalıştığı Yunus birimlerinin kurulduğunu ifade eden Çamırcı, bu Yunus biriminde görevli iki personelin de kadınlardan oluştuğunu ve İstanbul’da ilk kadın yunus timinin Sarıyer’de görev yaptığını söyledi.

emniyet-ic1.jpg

Sarıyer’de 57 gece bekçisi görev yapıyor

Sarıyer genelinde 57 gece bekçisinin çalıştığını söyleyen Çamırcı, bazı mahallelerde saat 19:00’dan sabah 07:00’ye kadar bekçilerin görev yaptığını ve genç dinamik bir yapıya sahip olan bekçilerin ilçe genelindeki asayiş olaylarına etkin bir şekilde müdahale ettiğini ifade etti. Çamırcı, bekçi sayısının yakında 60’a çıkarılacağını belirtti. Bekçilerin bugüne kadar pek çok suç olayını önlediklerinin altını çizen Çamırcı, Sarıyer’in İstanbul’daki ilçeler içerisinde en güvenli ilçelerden biri olduğunu söyledi.

Emniyet personeline Zekeriyaköy’de lojman yapılacak

Zekeriyaköy’de de 40 konutluk bir lojman yapılmasının gündemde olduğunu belirten Çamırcı, Zekeriyaköy Jandarma Karakolu’nun belediye şantiyesi olarak kullanılan bir alanında emniyet personeli için konut yapacaklarını ifade etti. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Çamırcı, vatandaşların olası durumlarda polise sürekli haber vererek kendileriyle iletişimde olmalarını söyledi. 

Kahvaltıya; Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı ve yardımcısı İhsan Süngü’nün yanı sıra, FSM Karakol Amiri İsmail Özkan, Komiser Yardımcısı Sezer Yorgancılar, ve İlçe Emniyet Müdürü Özel Kalemi Eda Yurtsever de katıldı.

Bu haber toplam 5609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT