Sarıyer emniyeti kazada kaçan kamyoneti buldu

Sarıyer emniyeti kazada kaçan kamyoneti buldu
Maslak’ta kazaya karışarak 2 kişinin ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçarak kayıplara karışan zanlı bulundu.

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği yaptığı titiz çalışmayla 14 Ekim'de Maslak’ta kazaya karışarak 2 kişinin ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçarak kayıplara karışan kamyoneti buldu. Kamyonetin şoförünün ise Suriyeli olduğu tespit edildi.

İki kişinin hayatını kaybettiği kaza, saat 05.00 sıralarında Büyükdere Caddesi Maslak İl Jandarma Komutanlığı’nın önünde meydana gelmişti. Sarıyer istikametinde meydana gelen kazada 34 KR 9925 plakalı lüks araçta bulunan Mehmet Hasan Yıldız ve Enver Güngör olay yerinde hayatlarını kaybetmişlerdi.  Kazaya karışan diğer kamyonet ise olay yerinden kaçarak izini kaybetmişti.

Sürücü Suriyeli çıktı 
Sarıyer Asayiş Büro Amirliği yaptığı titiz çalışmayla olay yerinde görgü tanıklarından topladığı bilgiler ışığında ve 20’ye yakın kamerayı inceleyerek önce kamyonetin plakasına ulaştı. Yapılan araştırmalar sonucunda kamyonetin Pendik’te olduğu tespit edildi. Harekete geçen Sarıyer Asayiş Büro Amirliği, kamyoneti ve sürücüsünü yakaladı.

Kamyonetin arka kısmında olayda meydana gelen hasar tespit edilirken, Suriyeli olduğu belirtilen H.Ç isimli sürücü ise savcılığa sevk edildi.

Bu haber toplam 9357 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum