Sarıyer boğaz turu ile moral depoladı

Sarıyer boğaz turu ile moral depoladı
2017-2018 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan Sarıyer Spor Kulübü, sezonun açılışını Sarıyer Belediyesi’nin “Sevgi ve Barış” isimli teknesiyle Boğaz Turu yaparak açtı.

Yaptığı flaş transferlerle yeni sezona iddialı başlamak isteyen Sarıyer, boğaz turu ile moral depoladı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, eski kulüp Başkanı İbrahim Balcı’nın yanı sıra Sarıyer camiasından birçok isim gecede bulundu.  

Bahri Kaya; “O sevinci bu yıl yaşatacağız”

Sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Sarıyer’in Teknik Direktör Bahri Kaya, “Sarıyer deyince içim içime sığmıyor. Bu sezon Sarıyer camiasının beklentisi neyse biz o sevinci bu camiaya yaşatacağız. Bu yüzden Sarıyer camiasının bizden beklentilerini biliyoruz bu beklentileri karşılama noktasında elimizden geleni yapacağız. Nevşehir’de çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bugün burada Sarıyer Spor Kulübü için toplandık ve inanıyorum ki sezon boyunca başarılarımızla daha çok tekne gezintilerine çıkacağız” dedi. 

Başkan Akkoyun, “Bu heyecanla devam etmek istiyoruz”

Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun ise;”Transfer döneminde kadromuza hocamızın isteği doğrultusunda 9 yeni futbolcu kattık. Yaklaşık bir aydır antrenman yapıyoruz hocamız zaten tanıdığımız bir isim tanıdığı futbolcuları kadroya dahil etti adaptasyon sorunu olmayacaktır. Bu heyecanla başarılı bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

klup2.jpg

Şükrü Genç, “Futbolcuların gözündeki o inanmışlığı gördüm” 

Sarıyer Spor Kulübü’nün ilçe için öneminden bahseden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise ”Futbolcu kardeşlerimle biraz sohbet ettim gözlerindeki inanmışlığı gördüm bu gerçekten çok önemli bir konu futbolcu kardeşlerimiz sahada ellerinden geleni yapacaklar daha sonra biz yöneticilerde elimizi taşın altına koyacağız ki Sarıyer hak ettiği üst liglere çıkabilsin ve orada kalıcı olmayı başarabilsin. Özellikle dikkat ederseniz spor müsabakaları kim hangi takımı tutarsa tutsun ortak bir dava söz konusu olduğunda seyirci çok kolay bir araya gelebiliyor. Türkiye’nin şuan ihtiyacı olduğu birlik ve beraberliği siyasi partilerin göstereceği gayretle seyirciyi de tribünlerde bütünleştirerek en azından Sarıyer’de özlenen bu birlik ve beraberliği Sarıyer Spor Kulübü etrafında sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı.

klup3.jpg

İlçe başkanları başarılar diledi

Geceye Katılan AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç de yaptıkları konuşmalarda Sarıyer Spor Kulübü’ne başarılar dilediler.

klup11.jpg

Basına Sarıyer forması hediye edildi 

Gecenin sunuculuğunu aynı zamanda Kulüp Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu yaparken, basın mensuplarına da isimlerinin yazılı olduğu Sarıyer forması hediye edildi. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin sahipleri Vedat Özdemir’e CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Ömer Canıbeyaz’a ise MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç formalarını takdim etti.

klup1.jpgklup4.jpgklup5.jpgklup6.jpgklup7.jpgklup8.jpgklup9.jpgklup10.jpg

Bu haber toplam 7349 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT