Sarıyer birçok futbolcuyu gönderdi

Sarıyer birçok futbolcuyu gönderdi
1.Lig'e çıkma yolunda Play-off'ta elenen Sarıyer Spor Kulübü birçok futbolcusuyla yollarını ayırdı.

Sarıyer Spor Kulübü’nde transfer çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz sezon başarılı bir grafik çizen birçok futbolcu ile de yollar ayrıldı. Gönderilen futbolcular arasında; Muhammed Türkmen, Mert Somay, Soner Ergençay, Eser Yayla, Gökhan Payal ve Güney Atılgan gibi isimler yer alıyor. Kulüpten gönderilen futbolcuların birçoğundan Teknik Direktör Bahri Kaya’yı hedef alan benzer açıklamalar geldi. 

Güney; “Hakkımızı Bahri Kaya’ya helal etmiyorum”

Sarıyer Spor Kulübü ile yollarını ayıran Güney Atılgan, "Çok sevdiğim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım Sarıyer Spor Kulübü'nden ayrılmış bulunmaktayım. Hakkım bütün taraftarlara, kulübe, yönetime ve personele helali hoş olsun. Bir kişi hariç o da Bahri Kaya'dır. Lafımı saklamam gizlemem. İnşallah Sarıyer bundan sonra başarılı olur ama Bahri Kaya olmadan. Hepiniz Allah'a emanet olun." diye açıklama yaptı.

Soner; “Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum”

Soner Ergençay, "Sözleşmeli futbolcusu olduğum Sarıyer kulübümden bugün itibariyle karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum sene boyunca. Yönetiminden malzemecisine, taraftarından herkese hakkım helal olsun. Bizim de hakkımız varsa ne mutlu bize." diye açıklama yaptı.

sariyer_teknik_direktor_bahri_kaya.jpg

Mert Somay; “Bir kişi hariç hakkım helal olsun”

İki sezon boyunca oynadığı 66 maçta 12 gol atan Mert Somay ise, "Formasını 2 sene giyme şansı bulduğum büyük camia Sarıyer ile anlaşarak yollarımızı ayırdık. Takım halinde başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Çok daha iyi olabilirdi ama sebep çok açık ve herkes tarafından bilinmektedir. Her zaman olduğu gibi hakkım helaldir ama 1 kişi hariç. Tüm taraftarlarımıza, Sarıyer camiasına ve personelimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Başarılar dilerim." açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 9111 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT